Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Túlzásba vittem az ajándékokat?

Túlzásba vittem az ajándékokat?

Figyelt kérdés

Ezt kapja 6 évesem.. Mindenki leadta nekem a karácsonyra szánt pénzt, hogy hasznos dolgot vegyek, tehát nem csak a saját ajándékaim vannak benne.

xbox(nemúj), 2 kontroller, RGHs

kinect

Ezekhez játékok

9 fajta társasjáték, drágák, fejlesztőek

hátizsák

varázspálca

plüss

apró cuccok, mint új ceruzák, golyólabirintus stb kb 5 darab

új bringa(nem annyira drága)

fürdőruha

bumeráng

playmobil

Összesen kb 200 ezer forint értékben, de nagyrészük kellett, vagy így is úgyis megvettem volna fél éven belül.

2020. dec. 20. 10:00
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
95%
Jezusom :o 200 ezer ft értékben? Egy karácsonyra? Oké, hogy több mindenkitől összedobva, de ez durva :D
2020. dec. 20. 10:02
 2/53 anonim ***** válasza:
86%
Ez hogy jött ki 200 ezerből mikor egy normál társas 10 ezer körul van? És ebből van 9... a nem túl draga bicaj gondolom 30 körul és még a többi... szerintem sok...ki se fogja élvezni a bőség zavarában.
2020. dec. 20. 10:06
 3/53 anonim ***** válasza:
96%
Egyszerre sok, jobb lenne egy részét későbbi alkalmakkor odaadni neki, mert a nagy részét így semmibe nem fogja nézni. Tapasztalat saját gyerekkel.
2020. dec. 20. 10:09
 4/53 anonim ***** válasza:
29%
Mindenki a saját pénztárcájához mérten ajándékoz, kötelezik. A fiamnak 23.án van a szülinapja, biciklit kap, az egymaga 200 ezer Ft. Másnak ez biztosan rengeteg, mi szerencsére megtehetjük, igaz rengeteget is dolgozunk mi érte. Van olyan is persze, akinek aprópénz 200 ezer. Egyébként 4 gyerekünk van, igyekeztünk hasznos ajándékokat venni nekik. Szóval mivel írtad is, hogy több mindenkitől kapja, így én azt mondanám, hogy nem sok, de biztos lesznek itt olyanok, akik azt mondják, hogy rengeteg.
 5/53 A kérdező kommentje:

bringa 35, kellett az új, mert a térdét verte a régibe, nem is tudott vele menni

xboxot akartam sulikezdés előtt, illetve le akartam mozgatni télen, plusz a kontrollált mozgásra sporton kívül a kinect remek, illetve szem kéz koordinációra ez a játék is megfelelő. 45 ezer

Aki vett már rendes társast, tudja, hogy darabja 10 körül mozog. Labirintust pl 8000ért vettem akciósan az auchanban. A hátizsák 6ezer, playmobil szintén majd 10(ez neki az első ilyenje, ezt direkt ő kérte)

Szóval sokpénz

6/53 anonim ***** válasza:
89%
Jézusom...én csodálnám ha az én ajándékomra valaki többet költene mint tízezer forint.
 7/53 anonim ***** válasza:
94%
Úgy gondolom, hogy mi is túlzásba vittük (kb. 50.000. Ft értékben kap a kislányunk); de azért nem ennyire.
 8/53 anonim ***** válasza:
99%
Ja a 9 társast viszont én sem értem, hogy minek egyszerre? Utolsó voltam
 9/53 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem elég lett volna bőven a bicikli és egy társas karácsonyra
2020. dec. 20. 10:11
 10/53 anonim ***** válasza:
94%

Hozom a popcornt és a kólát. A szokásos hencegő kamukérdés, amitől majd jól egymásnak ugranak az emberek hogy ki a sóher, ki a csóró, ki az újgazdag proli.

És szokás szerint sz.rul kivitelezve a mese (nem stimmel a lista az árakkal ahogy előttem írták).

2020. dec. 20. 10:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!