Túlzásba vittem az ajándékokat?
Ezt kapja 6 évesem.. Mindenki leadta nekem a karácsonyra szánt pénzt, hogy hasznos dolgot vegyek, tehát nem csak a saját ajándékaim vannak benne.
xbox(nemúj), 2 kontroller, RGHs
kinect
Ezekhez játékok
9 fajta társasjáték, drágák, fejlesztőek
hátizsák
varázspálca
plüss
apró cuccok, mint új ceruzák, golyólabirintus stb kb 5 darab
új bringa(nem annyira drága)
fürdőruha
bumeráng
playmobil
Összesen kb 200 ezer forint értékben, de nagyrészük kellett, vagy így is úgyis megvettem volna fél éven belül.
bringa 35, kellett az új, mert a térdét verte a régibe, nem is tudott vele menni
xboxot akartam sulikezdés előtt, illetve le akartam mozgatni télen, plusz a kontrollált mozgásra sporton kívül a kinect remek, illetve szem kéz koordinációra ez a játék is megfelelő. 45 ezer
Aki vett már rendes társast, tudja, hogy darabja 10 körül mozog. Labirintust pl 8000ért vettem akciósan az auchanban. A hátizsák 6ezer, playmobil szintén majd 10(ez neki az első ilyenje, ezt direkt ő kérte)
Szóval sokpénz
Hozom a popcornt és a kólát. A szokásos hencegő kamukérdés, amitől majd jól egymásnak ugranak az emberek hogy ki a sóher, ki a csóró, ki az újgazdag proli.
És szokás szerint sz.rul kivitelezve a mese (nem stimmel a lista az árakkal ahogy előttem írták).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!