5 éves lánynak mit vennél, mit veszel karácsonyra?
Figyelt kérdés
A te 5 évesed mire vágyik?
Vannak nálatok slágerjátékok?
2020. nov. 11. 20:12
1/11 anonim válasza:
Barbie. Mindegy milyen Barbie csak Barbie legyen. Tavaly kapta meg a Barbie álomrepülőt tőlünk, szüleimtől a Barbie mentőautót és a Barbie álomházat.Idén még nem találtak ki ilyesmit a tv-ben hála égnek.
2/11 anonim válasza:
Nem érdeklik a babák, plüssök. Van egy-kettő, de csak hevernek érintetlenül. A babaházhoz szerintem egy éve hozzá se nyúlt, a játékkonyhát egy éve elpakoltam, mert csak a port töröltem róla.
Rajzolni szeret és a logikai játékokat szereti, ezért ilyen jellegű társast kap, valamint festőkészletet.
3/11 anonim válasza:
Kislányunk nagy vágya egy fésülködő asztal. Tőlünk azt kap, ezen kívül családtól duplo, mesekönyv, polly pocket.
4/11 anonim válasza:
Társas, könyv, szuper rajzkészlet :)
5/11 anonim válasza:
Enchantimals panda babaházat babákkal.
6/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nála nincs slágerjáték. Mindig az, amit meglát és megszeret. De hosszú távon nem alakul ki kedvenc.
Az a lényeg, hogy lehessen nyitogatni.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mind hasznos volt, nézelődök.
2020. nov. 12. 06:45
8/11 anonim válasza:
Lol babahazat, crybaby babat es egy tabletet
9/11 anonim válasza:
Kislányom legókat akar de most meglátott egy sminkasztalt vagy mit 😅 ő azt szeretne most de jó lesz a legó is 😃
10/11 anonim válasza:
Lego.
Vagy valami ritka fajta plüssállat. Nekem pl volt egy delfinem, amit nagyon szerettem. :) (Bár lehet azt inkább úgy érdemes venni, ha a gyerk választ)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!