Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki 2 vagy annál több kis...

Aki 2 vagy annál több kis gyermet nevel semmi segitség nélkül hogy bírta ?

Figyelt kérdés
Se férj se anyuka se barátok teljesen magamra maradtam anyámnak teher az unoka a férjem egy munka mániás nem szeret a gyerekeivel lenni nincsenek barátaim.Beteg vagyok őssze szedtünk egy vírus fertőzést az egyik karom becsípődve nem bírom mozgatni .A kicsi 11 hónapos a nagy 29 hónapos.
2020. szept. 24. 16:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
27%

Kedves 10.

Nem nem vagyok beképzelt, képzeld. Sok szart megéltem/ megéltünk már. Talán pont ezért nem úgy gondolkozom ahogy.

Mindenkinek meg van a saját keresztje, a saját tűrőképessége. Mi is rengeteg szaron mentünk már keresztül.

Neki állhatnék sorolni, hogy 2x majdnem ott maradtunk a gyerekeimmel..milyen volt mikor 2 évig folyamatosan full beteg voltam fizikailag mert bélgyulladásos vagyok, és egyedül neveltem a gyermekünket míg férjem külföldön robotolt.. És szinte mindenről lemaradt.

Hogy milyen volt külföldön Nekem havi váltásban a szart a fost pucolni mosolyogva más után.. Végig csinálni apámmal 12 kemo kezelést..

Hogy milyen gyerekkorunk volt mindkettőnknek férjemmel. Meg hasonlók. Felesleges. Mert tudod ez itt nem a kinek szarabb vetélkedő.

Nincs hitelünk se babavárónk. Hopp. 🤭 Csak is dolgos önerő.

Igen normális családban szívesen segít a nagyszülő mindkét oldalról. De elvárni nem szabad. Nem azért van a nagyszülő,és épp ezért írtam, hogy igen vannak akik nagyon nem esnek hasra az unokától.

Gyereket meg nem neki szülsz.

Kedves Kérdező.

Köszi a mailt. Sajnálom ami veled/veletek történt. De ilyen helyzetben meg pláne nem szeretném ha valaki is segíteni akarna.. Gondolom Te sem szeretnéd tovább adni amit Ti kaptatok.

2020. szept. 24. 20:02
 12/23 anonim ***** válasza:
65%

Dehogynem most kezdted a kinek szarabb jatekot! Csak akk pont h megertobbnek kellenne lenned a kerdezovel, nen azt mobdani h tudtad mit vallaltal.

Nekem errol a kulfoldon dolgozasrol is meg van a velemenyem, igy h a csalad itthon, a pasi meg megy...

A kerdezohoz meg annyit h en ultimatumot adnek h vagy besegit es o is kiveszi a reszet a gyereknevelesbol mert ezt egyedul is elo tudod adni nem kell ferj. Es akk talan talalsz egy tarsat magadnak.

Azert az o gyerekei is hiaba o a kenyerkereso azert Te is kapod a gyedet, gyedet.

2020. szept. 24. 20:49
 13/23 A kérdező kommentje:
Én is félre értettem először,de már értem ;)
2020. szept. 24. 21:20
 14/23 anonim ***** válasza:
27%

12#

Külföld.

Erre mondják azt, hogy valamit valamiért.

Nem való mindenkinek az ingázás, nagyon sok családot tesz ez tönkre. De.. Itt vagyunk 0 hitellel, nem, nem kakiljuk mi sem a pénzt. Nem állunk nagylábon. De még is meg van mindenünk.

Tudod nővéremnek mindig mindent a segge alá tettek. Itt van 43 évesen, semmit nem tud felmutatni,baromira jól keres mert ő is külföldön ingázik, de nem tudja mai napig beosztani a pénzét.. A házát váláskor elpotyázta.

Én sosem kaptam semmit, rengeteget dolgoztunk/dolgozunk mai napig azért ami a miénk. Amire viszont 100% büszke vagyok, hogy mindezt magunk értük el. Pláne ha tudnád férjem honnan jött..

2020. szept. 24. 21:45
 15/23 anonim ***** válasza:
24%
Olyan nincs h nagylabon allunk csak olyan h nagylabon elunk.
2020. szept. 24. 22:29
 16/23 anonim ***** válasza:
18%
Buszke is lehetsz! Mindenki aki nem igy csinalja az meg egy nyomorek! Ertjuk!
2020. szept. 24. 22:31
 17/23 anonim ***** válasza:
27%

Ki beszélt erről, hogy aki nem így csinálja az egy nyomorék? 🤔 Hiába probálsz kötekedni.. 🤷‍♀️

Azért ne akarj olyat adni a számba amit nem írtam.

Sajnálom ha képtelen vagy szöveget értelmezni. 🙄

2020. szept. 25. 05:35
 18/23 anonim ***** válasza:
17%

Csak nehogy kiderüljön, hogy a férj csinált kint is másik családot. Nagyszájú barántőm így járt, valami 17 évig titkolta a férje, aztán kiderült, hogy neki kint is családja van. :D :D

Amúgy, te vagy hazudsz, vagy elég komolyan sérült vagy érzelmileg. Ilyen történettel, ha így esel neki másnak, aki épp a földön fekszik, akkor más lehetőség nincs.

2020. szept. 25. 06:30
 19/23 anonim ***** válasza:
12%

Egyik sem.

Egyszerűen másképp gondolkodom. A legnagyobb szarban is megpróbálom megtalálni mi az ami pozitív. Vagy más szemszögből nézni a dolgokat.

Sajnálom ha számodra hihetetlen ha vannak emberek, családok akik nem lépnek félre,nincs hitelük stb stb. Vagy nem kezdenek el azonnal buksi simizni valakinek hanem megpróbálják máshonnan megközelíteni, más nézőpontot mutatni. 🤷‍♀️

2020. szept. 25. 06:37
 20/23 anonim ***** válasza:
17%
Az nem buksi simi, ha csak simán nem úgy beszélsz vele, mintha a seggedből húztad volna elő.
2020. szept. 25. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!