Aki 2 vagy annál több kis gyermet nevel semmi segitség nélkül hogy bírta ?

Kedves 10.
Nem nem vagyok beképzelt, képzeld. Sok szart megéltem/ megéltünk már. Talán pont ezért nem úgy gondolkozom ahogy.
Mindenkinek meg van a saját keresztje, a saját tűrőképessége. Mi is rengeteg szaron mentünk már keresztül.
Neki állhatnék sorolni, hogy 2x majdnem ott maradtunk a gyerekeimmel..milyen volt mikor 2 évig folyamatosan full beteg voltam fizikailag mert bélgyulladásos vagyok, és egyedül neveltem a gyermekünket míg férjem külföldön robotolt.. És szinte mindenről lemaradt.
Hogy milyen volt külföldön Nekem havi váltásban a szart a fost pucolni mosolyogva más után.. Végig csinálni apámmal 12 kemo kezelést..
Hogy milyen gyerekkorunk volt mindkettőnknek férjemmel. Meg hasonlók. Felesleges. Mert tudod ez itt nem a kinek szarabb vetélkedő.
Nincs hitelünk se babavárónk. Hopp. 🤭 Csak is dolgos önerő.
Igen normális családban szívesen segít a nagyszülő mindkét oldalról. De elvárni nem szabad. Nem azért van a nagyszülő,és épp ezért írtam, hogy igen vannak akik nagyon nem esnek hasra az unokától.
Gyereket meg nem neki szülsz.
Kedves Kérdező.
Köszi a mailt. Sajnálom ami veled/veletek történt. De ilyen helyzetben meg pláne nem szeretném ha valaki is segíteni akarna.. Gondolom Te sem szeretnéd tovább adni amit Ti kaptatok.

Dehogynem most kezdted a kinek szarabb jatekot! Csak akk pont h megertobbnek kellenne lenned a kerdezovel, nen azt mobdani h tudtad mit vallaltal.
Nekem errol a kulfoldon dolgozasrol is meg van a velemenyem, igy h a csalad itthon, a pasi meg megy...
A kerdezohoz meg annyit h en ultimatumot adnek h vagy besegit es o is kiveszi a reszet a gyereknevelesbol mert ezt egyedul is elo tudod adni nem kell ferj. Es akk talan talalsz egy tarsat magadnak.
Azert az o gyerekei is hiaba o a kenyerkereso azert Te is kapod a gyedet, gyedet.

12#
Külföld.
Erre mondják azt, hogy valamit valamiért.
Nem való mindenkinek az ingázás, nagyon sok családot tesz ez tönkre. De.. Itt vagyunk 0 hitellel, nem, nem kakiljuk mi sem a pénzt. Nem állunk nagylábon. De még is meg van mindenünk.
Tudod nővéremnek mindig mindent a segge alá tettek. Itt van 43 évesen, semmit nem tud felmutatni,baromira jól keres mert ő is külföldön ingázik, de nem tudja mai napig beosztani a pénzét.. A házát váláskor elpotyázta.
Én sosem kaptam semmit, rengeteget dolgoztunk/dolgozunk mai napig azért ami a miénk. Amire viszont 100% büszke vagyok, hogy mindezt magunk értük el. Pláne ha tudnád férjem honnan jött..

Ki beszélt erről, hogy aki nem így csinálja az egy nyomorék? 🤔 Hiába probálsz kötekedni.. 🤷♀️
Azért ne akarj olyat adni a számba amit nem írtam.
Sajnálom ha képtelen vagy szöveget értelmezni. 🙄

Csak nehogy kiderüljön, hogy a férj csinált kint is másik családot. Nagyszájú barántőm így járt, valami 17 évig titkolta a férje, aztán kiderült, hogy neki kint is családja van. :D :D
Amúgy, te vagy hazudsz, vagy elég komolyan sérült vagy érzelmileg. Ilyen történettel, ha így esel neki másnak, aki épp a földön fekszik, akkor más lehetőség nincs.

Egyik sem.
Egyszerűen másképp gondolkodom. A legnagyobb szarban is megpróbálom megtalálni mi az ami pozitív. Vagy más szemszögből nézni a dolgokat.
Sajnálom ha számodra hihetetlen ha vannak emberek, családok akik nem lépnek félre,nincs hitelük stb stb. Vagy nem kezdenek el azonnal buksi simizni valakinek hanem megpróbálják máshonnan megközelíteni, más nézőpontot mutatni. 🤷♀️

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!