Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki 2 vagy annál több kis...

Aki 2 vagy annál több kis gyermet nevel semmi segitség nélkül hogy bírta ?

Figyelt kérdés
Se férj se anyuka se barátok teljesen magamra maradtam anyámnak teher az unoka a férjem egy munka mániás nem szeret a gyerekeivel lenni nincsenek barátaim.Beteg vagyok őssze szedtünk egy vírus fertőzést az egyik karom becsípődve nem bírom mozgatni .A kicsi 11 hónapos a nagy 29 hónapos.
2020. szept. 24. 16:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
70%

Gondolom már az első gyerek előtt is tudtad hogy nem számíthatsz segítségre nem most hirtelen változtak meg.

Amúgy keresztszülők, barátnők, egyéb rokon, végszükségben fizetett segítség sincs?

2020. szept. 24. 16:41
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem mióta a pici megszületett minden megváltozott anyám azt mondta szégyellik új terhességem a férjem új vállalkozást indított tartozásba verte magát éjjel nappal dolgozik .
2020. szept. 24. 16:56
 3/23 anonim ***** válasza:
10%

Miért? Már úton van a 3. baba, hogy a terhességet szégyellik?

Nem rosszindulatból, mert hasonló helyzetben vagyunk, de nem csak a férjed adósodott el, hanem te is.Nem csak a pozitív dolog jár a házassággal, tehát nem csak a plusz pénz hanem a mínusz is.Sajnos a mai világban egy induló vállalkozásba ha valaki nem öl energiát, időt valaki, akkor bizony semmire se megy.

2020. szept. 24. 17:04
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem, nincs 3.baba ! Anyám elfordult tőlem mikor a második babával terhes lettem pedig az elsőnél sem segített.
2020. szept. 24. 17:10
 5/23 anonim ***** válasza:
43%
Miért kellett volna segítenie? Te és a férjed vállaltatok gyereket, nektek kell megoldani. Nagyon gáz az a hozzáállás ha mástól vársz el segítséget a férjeden kívül.
2020. szept. 24. 17:45
 6/23 anonim ***** válasza:
34%

Én sem értem igazán ne haragudj. Az ember magának és a férjének szüli a gyermeket nem pedig a nagyszülőknek.

Szerintem tévedés mikor valaki kötelezően elvárja egy nagyszülőtől, hogy essen hasra az unokától. 🤷‍♀️

Most várjuk a 3.gyermekünket. Vannak komplikációk,. Vezetem a háztartást, a gyerkeket hozom viszem az oviba, van egy csomó haszonállatunk. Férjem rengeteget dolgozik,ez mellett most lendülünk be újra a saját házunk átépítésével.

Nem kérkedni akarok, mert tisztában vagyok azzal, hogy mindenkinek más a tűrőképessége.

Mi éltünk úgy is, hogy férjem külföldön hetelt, én meg pici gyerekkel egyedül, betegen.

Szóval meg is értelek meg nem is.

Mindenki annyit vállaljon amennyit elbír. 🤷‍♀️

2020. szept. 24. 18:12
 7/23 anonim ***** válasza:
71%
Nyilván nem másnak vállalja az ember a gyerekét, de azért egy normálisan működő családban nem úgy van, hogy a parton a szülők felrakják a lábukat és nézik, ahogy a "gyerek" megfullad, hogy móresre tanítsák.
2020. szept. 24. 18:57
 8/23 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszoló .A kérdést azért olvassátok már el .Elfogadtam hogy anyám nem segít eddig sem tette, de azért ha az ember maga alatt van beteg jól esne ha rám nyitnak az ajtót .
2020. szept. 24. 19:05
 9/23 anonim ***** válasza:
75%
Fizetett segitseg esetleg jatszoterrol, ovibol masik anyuka...
2020. szept. 24. 19:33
 10/23 anonim ***** válasza:
54%
Kedves 6os latjuk Te mindent elbirsz es milyen fantasztikus eleted van , 3 gyerek , uj haz ( babavaro) ferj nagyon irigyek vsgyunk csak az a frusztracio akk miert van? Rohadjon meg az aki egy kis segitseget szeretne kapni? Birom ezeket a tudtad mit vallaltal dumakat. Senki sem tudta mi var ra, masreszt mibdenkivel tortenhet olyan amire nem szamol, ha a ferjedet eluti egy kamion hnap sirhatsz! Magadnak szulted a kolkoket! Bekepzelt majom vagy!
2020. szept. 24. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!