Aki 2 vagy annál több kis gyermet nevel semmi segitség nélkül hogy bírta ?

Gondolom már az első gyerek előtt is tudtad hogy nem számíthatsz segítségre nem most hirtelen változtak meg.
Amúgy keresztszülők, barátnők, egyéb rokon, végszükségben fizetett segítség sincs?

Miért? Már úton van a 3. baba, hogy a terhességet szégyellik?
Nem rosszindulatból, mert hasonló helyzetben vagyunk, de nem csak a férjed adósodott el, hanem te is.Nem csak a pozitív dolog jár a házassággal, tehát nem csak a plusz pénz hanem a mínusz is.Sajnos a mai világban egy induló vállalkozásba ha valaki nem öl energiát, időt valaki, akkor bizony semmire se megy.

Én sem értem igazán ne haragudj. Az ember magának és a férjének szüli a gyermeket nem pedig a nagyszülőknek.
Szerintem tévedés mikor valaki kötelezően elvárja egy nagyszülőtől, hogy essen hasra az unokától. 🤷♀️
Most várjuk a 3.gyermekünket. Vannak komplikációk,. Vezetem a háztartást, a gyerkeket hozom viszem az oviba, van egy csomó haszonállatunk. Férjem rengeteget dolgozik,ez mellett most lendülünk be újra a saját házunk átépítésével.
Nem kérkedni akarok, mert tisztában vagyok azzal, hogy mindenkinek más a tűrőképessége.
Mi éltünk úgy is, hogy férjem külföldön hetelt, én meg pici gyerekkel egyedül, betegen.
Szóval meg is értelek meg nem is.
Mindenki annyit vállaljon amennyit elbír. 🤷♀️

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!