Olvassunk valami pozitívat is! Van itt más is, aki nem tud azonosulni a "kimerült anyákkal" és boldognak érzi magát egy átlagos hétköznapon is?
"kimerült anyák" = itt most nem azt kell érteni, hogy valaki elfárad a nap végére, hanem azokat akik keresik a problémát, mert alapvetően van más gondjuk, de erre fogják, azt mondják, hogy "mert kimerültek".
Nem akarom ragozni a dolgokat, mert aztán azt mondanák, hogy dicsekednék. Két kicsi gyerekem van, és azokkal, amiket ide írnak sokan, nem tudok azonosulni (állandó kiabálás, "megvisel az anyaság", meg hasonlók).
Remélem nem vagyok egyedül, aki elégedett az életével, kiegyensúlyozott. Várom ide azoknak az anyukáknak a kommentjeit, akik boldogok, elégedettek és meg akarják osztani velem/velünk, hogy miért, akár dicsekedésként :D
Köszönöm hogy kiírtad ezt a "kérdést".
Néhány hete szültem, sokat sírtam. Részben pont a gyk-s hozzászólások miatt is. Most kezdem el kizárni a negatív embereket. Kb ebben a lelkiállapotban öngyilkos is lehettem volna...olyanokat írtak páran:( Amit megfogadtam, hogy ez az egy gyerekem lesz és ha vége a szoptatós időszaknak elmegyek egy jó nagyot bulizni :) és 3 év múlva visszamegyek dolgozni. Ez tart életben :) pedig hasfájós a babám. De minden nap kimegyünk sétálni és sorozatokat nézek szoptatás közben 😅 remélem sokan írnak még, mert szívesen olvasnék pozitív élményeket az anyaságról:) a későbbi időszakból is.
Az eleje mindenkinek nehez! De.hidd el utana sokkal konnyebb lesz. Igaz hogy akk 1 percre sem fog leulni, meg dobalni fogja a kajat.de.amikor odajon puszit adni es megölel,ad egy dőglott legyet a kezedbe ezek felulmulhatatlanok:) fel a fejjel!
Jobb egy rossz nap gyerekkel, mint egy jo nap gyerek nelkul:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!