Hogy néz ki egy átlagos hétköznapotok? Mikor keltek, mi a reggeli rutin, mettől meddig dolgoztok, hogyan telik a munka utána időtök?
6.30kor kelek, 7.20kor indulok, 8.10re èrek munkahelyre.
Ott reggeli, újságolvasás, energiaital, mosdó.
9től munka, 16.20ig
Munka után mindig más:
Vagy boltba, postára, bankba stb megyek, mindig akad elintèznivaló.
Csütörtök este edzés, hètfőn plazmaadás. Péntekenként gyakran megyünk valahova a férjemmel vagy barátnőkkel.
Ha hazaèrek 6-7 közt akkor lepakolok, vacsora a férjemmel, aztán elpakolás/mosogatás/3 naponta mosás/2 naponta főzés ilyesmi
Ha mindennel megvagyok akkor fürdés, utána Barátok közt nézés, majd olvasok mindig valami akár egy este 50-100 oldalt is.
Közben a férjemmel is beszélgetünk, elhülyéskedünk, pár naponta szex.
Kb így telnek a napok
23N
Reggel 6-kor kelek, megetetem a macskát, kutyát, nyulat, adok nekik friss vizet, ha kell, a nyúl kifutóját átrakom oda ahol még nem rágta le füvet.
Felöltözök, készülődök, reggelizek, iszok egy kávét, és 8-ra megyek a polgármesteri hivatalba. Leadom az előző napi listámat, az új listával pedig elindulok rendszámokat felírogatni. Kb 1,5-2 óra alatt megvan, utána mehetek haza, 10 óra körül otthon vagyok. Ha kell valamit, akkor segítek anyukámnak, ebéd után pedig nekiállok a munkának. A 99designs-en szoktam pályázatokra készíteni logókat és illusztrációkat, bár még nem sikerült nyernem semmit, de nincs is nagy esélyem olyanokkal szemben, akik több száz pályázatot megnyertek már. Nem baj, kell a tapasztalat.
Estefelé elviszem a kutyát egy körre a városban, ez 1-2 óra séta. Ha visszaérünk kapnak enni az állatok. Utána mindig mást csinálok, netezek, játszok, TV-zek, logózok, fent vagyok GyK-n.
És nem bírok elaludni, úgyhogy általában éjfélig fent vagyok. :D
17/L
5kor kelek, fél 6kor indulok, addig tisztálkodok, felöltözök,ebédet elrakom. Háromnegyed 6ra beérek, 6 körül elkezdem a munkát, 2kor végzek, hazamegyek, pihenés, házimunka, itthon is szoktam dolgozni, azzal elmegy az idő, ha kell bevásárolok. Kb 10kor elnyom az álom.
24n
Nem tudom mennyire aktuális, de itt az én rutinom:
Reggel 3-kor kelek, terasz, kávé, e-cigi, zuhanyzok, megágyazok.
4-kor elindulok a melóba, 23.00-ig dolgozok, hazafele mekizek egyet.
Ha hazaértem fürdés, kicsit dolgozok a laptopomon aztán alszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!