Ti hány fajta sminkterméket használtok egy átlagos reggeli smink elkészítésénél?
Figyelt kérdés
Hány féle terméket használtok egy átlagos napon, amikor nem alkalomra sminkeltek?2015. máj. 1. 15:12
1/25 anonim válasza:
Korrektor, púder, fehér szemceruza, szempillaspiráp.
2/25 anonim válasza:
Ha nagyon fáradtnak nézek ki feldobok egy kis alapozót, meg szempillaspirált.
Általában csak alkalomra sminkelek.
3/25 anonim válasza:
Alapozó, szemceruza, szemhéjpúder, tus, spirál, szemöldök ceruza, pirosító, szájkontur, rúzs, szájfény.
4/25 anonim válasza:
Szempillaspirál, bb krém, púder.
5/25 anonim válasza:
alapozó,púder,szemöldökceruza,rúzs,minimális fehér szemhéjpúder a szemem sarkába,fekete szemceruza,tus,spirál,pirosító :)
6/25 anonim válasza:
#3 az arcodból szokott látszani valami?
Ha rossz passzban vagyok, akkor korrektor, fekete szemceruza, és néha spirál. De legtöbbször lusta vagyok, elégnek tartom az ápoltságot a viszonylag jó kinézethez.
7/25 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, megnyugodtam, hogy nem csak nekem áll 3nál több termékbõl egy egyszerūbb natúr smink.
Nálam primer, alapozó, púder, pirosító, szempillaspirál, kicsike fehéres krémes szemceruza a belsõ szemzugba és szájfény, amit minden nap biztosan viselek.
2015. máj. 1. 15:40
8/25 anonim válasza:
Primer, alapozó, korrektor, szemhéjtus, szemöldökpor, szempillaspirál, néha rúzs. :)
9/25 anonim válasza:
-erős szempillaspirálozás, de csak felülre
-szemceruza a felső vízvonalra
-rúzs/szájfény
:)
10/25 anonim válasza:
BB krém, korrektor, púder, szempillaspirál, szemöldökceruza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!