Ti mennyi készpénzt tartotok magatoknál a szimpla, átlagos hétköznapokon?
Írjatok életkort is légyszi!
Köszönöm!
Én egyébként 27 éves vagyok és olyan 2-5000 Ft szokott nálam lenni. (Plusz ugye a bakkártya, legtöbbször azzal fizetek, de most a készpénzre vagyok kíváncsi, hogy ki mennyit hord magával.:))
Barátomnál kb 20-30ezer + bankkártya.
Én csak akkor rakok el több pénzt, ha konkrét vásárlási célom van, egyébként kb 1000ft +ritkán a bankkártyám.
Nagyon keveset, mert kártyás vagyok.. Van hogy hónapokig nem is veszek fel kpt. Olyan 1500 Ft szokott nálam lenni
30/N
Nagyvárosban lakunk, szinte mindenhol kártyával fizetek. Készpénz kb. 500 Ft van nálam nyalókára, fagyira a gyerekeimnek.
34/N
1. Vagyok, bocsi, kort nem írtam.
Én 24/L vagyok, ő 28/F.
2-3-5000 ft, plusz bankkártya. a pénzhez ritkán nyúlok.
Külföldön 50-100 usd/EUR körül szokott a biztonság kedvéért. De Kínában pl nem volt nálam semennyi KP általában hetekig, mert ott volt a mobilos fizetés.
Egy átlagos hétköznap olyan 1000-2000 forint van nálam /helyközi buszjegyre, esetleg ha csak egy innivalót,rágót veszek a boltban, akkor azt is kp-val/
Páromnál sincs több 3000 forintnál. (Plusz ugye szépkártya/bankkártya/erzsébetkártya és társai) 21N 24F
Nálam sosincs készpénz csak kártya. Ha kell akkor nagyjából annyit leveszek a kártyámról.
Viszont ha nyaralni megyünk, akkor van készpénz, főleg valuta, és akkor nagyon sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!