Átlagos IQ-val képes valaki komplex, egyedi és mély mondanivalóval rendelkező dalszöveget írni?
Ha az az ember tudja értelmezni ezeket a szövegeket, bátran megpróbálhat írni ilyet ő is.
Vannak furcsa figurák, akik nagyon-nagyon furcsa szövegeket írnak a többi furcsa figurának, de ők sem tudják ám mindig, mit csinálnak :P
Érzéketlen és racionális gondolkodású emberként igazából ki nem állhatom az erőltetett zagyvaságokat, ez nem sütnivaló kérdése, szerintem, aztán meg lehet kövezni, ha hülyeséget mondok..
Én ehhez úgy szoktam hozzáállni hogy a jó dalszövegek tudatmódosító szerek hatása alatt születtek, és emiatt nincsen esélyem. (És hogy ki kéne tiltani az oktatásból a jelenlegi művészet-tananyag kb 4/5-ét, amikről tudjuk hogy „doppingolva” lettek elérve; igen lehangoló a művészek ellen. Mint a sportokban.)
Meg szerintem az „egyedi” nem adatik meg mindenkinek. Nem feltétlenül IQ, de valamiféle adottság jól jöhet hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!