Mindigis egy fiús lány voltam. Inkább fiúkkal barátkoztam. Most 14 éves vagyok és a legjobb barátom egy lány. De a fiúkkal is kijövök. Az öltözködésem mondhatni egyedi mert szeretem a feketét de mást sem vetek meg többi lent?
Ezt csak te fogod érezni magadon. Ha vonzónak fogsz találni később egy lányt annyira, amennyire korábban egy fiút, akkor mondhatni biszex vagy.
De ez nem törvényszerű. Mikor annyi voltam mint te, fiú ruhákban jártam, takargattam, hogy már nő a mellem. Fiú cipőket hordtam. Fiús sportokat űztem. Mostanra kicsit lentebb adtam, de nőiesnek nem mondanám magamat.
20/L
Én is fiús lány voltam.
14-15 évesen is farmer-tornacipő-ing, félhosszú haj, csak srácokkal barátkoztam, stb.
23 évesen lett először barátom, és akkortájt kezdtem szoknyában-ruhában járni.
29 vagyok, hosszú hajú, tavasz-nyár-ősz: szoknya, ruha, szandál, balerina, csizma :D Imádok csajosan öltözni (nem feszülős rucik, de nőcisek) És 1,5 éve együtt élek a vőlegényemmel, szóval nyugi, kamaszkori önmagamhoz képest igencsak változtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!