Különleges játékok?
Figyelt kérdés
Voltak olyan játékok, amikkel játszottatok, és hogy is mondjam, különlegesek, kiemelkedőek, egyediek voltak. Akár karakterekben, történetben, vagy nagyon egyedi atmoszférájuk, látványviláguk volt, esetleg érzelmeket váltottak ki belőletek. Olyanokra gondolok, mint pl. BioShock sorozat, The Last of Us...2014. dec. 5. 18:12
1/7 anonim válasza:
Nekem például a "The Longest Journey".
Mind a történet, mind a karakterek, a látványvilág, úgy maga az egész játék nagyon megfogott.
3/7 A kérdező kommentje:
Az nem baj, csak egy példát mondtam.
2014. dec. 5. 20:03
4/7 anonim válasza:
Brothers - Tale of 2 sons
Alan Wake
Assassin's Creed 2 (+ Brotherhood, Relevations már nem)
Mass Effect sorozat
The walking Dead
Silent Hill 2
5/7 anonim válasza:
The Walking dead
The Wolf Among Us
Infamous sztorija is rohadtul tetszett, nagyon jó játék, nem tudom miért utálja mindenki
Uncharted részek
Portal 2
God of war részek
Journey
Metal Gear részek
Mondjuk ezeket PS3-on toltam ki, nem PC-sek.
6/7 anonim válasza:
Singularyt nagyon érdekes és jó játék.Meg a Penumbra részei is jók főleg történetben.Ja igen meg a Walking dead-et én is ajánlom.
7/7 anonim válasza:
Limbo
Wolf among us
Remember me
Mirror's edge
Mass Effect
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!