Szerintetek van egy kis baja, ha ezt mondta?
Húha.. Szóval.
Van egy fiúbarátom, akivel egyik nap beszélgettem. A témát fogalmam sincs hogyan hoztuk fel, de röviden erről volt szó:
Ő: Minden ember egyforma. Minden ember ugyan olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, és unalmasak.
Én: Szóval, te is unalmas vagy?
Ő: Nem. Én egyedi vagyok.
Én: Csak te vagy az egyetlen egyedi ezen a bolygón? *HAHA*
Ő: Igen. Egyedi tulajdonságokkal rendelkezem.
Én: Pedig mindenki egyedi, egyedi tulajdonságokkal. Nem léteznek egyforma személyiségek.
Ő: Csak az alsóbbrendű emberek mondják ezt, mint te. Belőled sok van. Én egyedi vagyok.
Én: Esküszöm, úgy beszélsz, mint egy beteg.
Ő: Te vagy a beteg, és az apád! Az én családom rendben van. Ne szórakozz velem.
Hát, itt már torkig voltam. Abba is hagytam a beszélgetést. Látom, nem tetszett neki a véleményem. Kicsit hülyén érzem magamat, ezért tettem fel a kérdést. Ez így oké nektek?
Végül az lett belőle, hogy nem akar többé szóba állni velem. Én próbálok szóba állni vele vagy mégsem kellene? Elég nyomorultul érzem magam.
Igazából már felnőtt. 22 éves. Épp ez a furcsa nekem. Nagyon durcis.
Nem szeretnék szoros kapcsolatot vele, de ő a barátom. Vagyis az volt. Elég kevés barátom van. Ha elvesztek egyet, mindent megteszek, hogy visszaszerezzem. Lehet, rossz szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!