Van még itt olyan, aki gyereke alig van kint annak ellenére, hogy kertes házban laknak?
Figyelt kérdés
Van kint mindenféle játék, de nem igazán érdekli őket, max a medencében elvannak kicsit.
(mondjuk én utálok a szabadban lenni, ezért nem is nagyon erőltetem)
Van, hogy napokig ki sem mennek a házból, mindegy milyen idő vagy évszak van
2020. aug. 6. 18:33
1/17 anonim 

válasza:

Kertes házban nőttem fel, sosem voltam kint, ha rajtam múlott. Most is kertes házban élünk, a gyerekem se szeret kint lenni.
2/17 anonim 

válasza:

Az enyémek szeretnek kint lenni. Van homokozó, csúszda, hinta, medence. 4 és 1 évesek.
3/17 anonim 

válasza:

Pont ezért költöztünk kerzes házba, hogy télen-nyáron kint tudjunk lenni.
Én, meg a gyerekem is megőrülne a 4 fal között.
De, nem vagyunk egyformák.
Ha nektek így jó, akkor ne izgasson.
4/17 anonim 

válasza:

Le se szartam a kertet a tesóimmal. Inkább elmentünk játszóra, erdőbe, stb. Csak nyűg volt mindig. Gyerekeim is utálták.
5/17 anonim 

válasza:

Kimennek játszani 1-1 órára, ha rájuk morranok, de amúgy remekül elvannak idebent. De magam is, van, hogy 3 nap után rájövök, hogy nem láttam a saját udvaromat. :) Én szeretem, hogy kertesben lakunk, mert nincs a nyakamban a szomszéd, és lehet kinti játékokkal is játszani, de sosem volt egyikünk sem az a reggel kimegyek-este bejövök típus.
6/17 anonim 

válasza:

Én kertes házban nőttem fel,szinte soha nem voltunk kint anyukámmal. Apám molyolt mindig kint. Vagy bent voltunk a házban vagy csavarogtunk. Pedig szép kertünk volt,tök jó terasz,kerti zuhany,sütögető,szép pázsit. Felnőttként ez megváltozott. Van egy 9 hónapos fiam,ő még nyilván ott van ahova viszem😀 ,szinte egész nap kinnt vagyunk. Ehhez próbálom szoktatni,egyelőre szereti,jobban elvan mint bennt. Aztán lehet ahogy idősödik ez uncsi lesz és majd menni akar ide oda,játszótér stb. Vagy a tv,számítógép lesz a sláger. Majd kiderül.
7/17 anonim 

válasza:

Mi azért kimegyünk ha tudunk, kint eszünk vagy sütünk, játszunk.
De az idei nyáron alig voltunk kint, nő a gaz is, mert annyi szúnyog van hogy hiába fújjuk be magunkat, megesznek, nem tudunk semmit sem csinálni kint.
8/17 anonim 

válasza:

De akkor mit csinálnak egész nap?
9/17 anonim 

válasza:

Mi az h utalsz kint lenni? Hat akkor te mutattad a peldat. Mi hoban, fagyban, esoben, kanikulaban es orakat vagyunk kint minden nap.
10/17 A kérdező kommentje:
Mindenben az ellentéteim, úgyhogy kétlem, hogy pont miattam ne' akarnának kint lenni
Eljátszanak bent
2020. aug. 6. 20:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!