Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ìgy nézne ki egy anya, aki...

Ìgy nézne ki egy anya, aki öngyilkos lesz a gyereke mellett? El tudja mondani egyáltalán egy 4 éves, ha megtörténik?

Figyelt kérdés

Nem tudom olvastátok-e, hogy egy színésznő eltűnt szerdán, miután egy csónakot bérelt a 4 éves fiával. Eltűntként kezelik, de valószínűnek tartják, hogy már nem él.

Azt gondolták, hogy megfulladt a vízben. Később az instagram oldalán észrevették, hogy egy nappal az eltűnése előtt megosztott egy képet magáról és a fiáról és egy olyan mondatot írt alá, amely egy Eminem számot idéz, amelyben egy gyerek anyja megfullad a gyerek előtt. (Korábbi posztokban is ír olyanokat, hogy minden napot élj meg, mert nem tudod mennyi van még hátra, stb.)

A gyereket a csónakban egyedül találták meg, aludt. Egy felnőtt mentő mellény volt mellette, meg rajta egy gyerekmellény. Azt mondta a kisfiú, hogy együtt úsztak, majd az anyja elmerült, ő meg elaludt. Egy másik csónak találta meg őt. A nő a telefonját az autóban hagyta. Ráadásul azt írták, hogy semmi más nem volt a csónakban a gyereken meg a mellényeken kívül. Pedig nyilvánosságra hozták a felvételt, amelyen látszik, hogy a parkolóból sétálnak a csónakokhoz. Ott meg egy nehéznek tűnő táskát is cipel a nő.

Szerintetek tényleg belement a vízbe és megfulladt? Olyan sok dolog utal arra, hogy szándékos volt. Egy 4 éves gyerekre lehet hallgatni? Ki tudja? Talan neki is adott valamit, hogy aludjon amíg meg nem találják, nem? Nekem furcsa hogy nem is gondolnak öngyilkosságra.

A helyzeten nem változtat semmit, tudom. Csak nem értem miért ennyire döntő egy 4 éves vallomása.

Itt a video (szerintem amugy az is nagyon furcsa, hogy parkol, meg ahogyan siet az anyuka a gyerek előtt):

[link]

2020. júl. 12. 07:37
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
59%
Akkor öngyilkos lett?
2020. okt. 2. 13:07
 42/51 anonim válasza:
100%

Én követtem instán. Bár akkor annyira nem tűnt fel, de utólag sok videója alapján eléggé úgy tűnik, hogy elég jòl kitalálta ezt előre. A zenèk szövege, maga az ahogyan elmerül a vízben és hogy a "gravitáció lehúzza (a víz alá)", stb... Aki korábban látta filmekben, látszott, hogy csomót fogyott azóta, korábban anorexiás volt. Lehet megint. Sokat bántották a kommentelők. Egyszer emlèkszem feltett egy videót, amiben ènekelt, majd szinte azonnal törölte mert csúnyànak mondtàk benne. Tèny hogy ùgy tűnt valamilyen szer alatt van a videóban. Letartóztatva is volt, a férjével valami durva vita miatt.

Nagyon sajnàlom! Bár elvileg a boncolàs nem tàmasztja alà az öngyilkossàgot, èn mègis azt hiszem. Szereket amùgy talàltak a szervezetèben, alkoholt is. Szerintem tènyleg ùsztak együtt, aztàn benyugtatòzta a fiàt ès ùgy ugrott be sajàt magàt is begyògyszerezve (erre emlèkezhet a gyerek ìgy). Csak 3 òràra vette ki a csònakot, aztàn tudta h elindulnak megkeresni őket. Kèpet küldött a gyerekről a csònakban egy baràtnak, hogy tuti megtalàljàk. Nem is csònakozni indultak az anyja szerint. Ha tènyleg a gyerekkel akart lenni az utolsó perceiben akkor ìgy meg tudta oldani ùgy, hogy ne maradjon aztàn a gyerek az ő élettelen testével.

Nem tudjuk mi történt pontosan. De az biztos, hogz nagyon tehetséges volt és szerette a fiát. Nincs jogunk ítélkezni, ha ő így is döntött!

2021. márc. 7. 11:01
 43/51 anonim ***** válasza:
74%

#13!

Statisztikák szerint is a vízbe fulladt emberek kb 96%-a jól tudott úszni.

Oka egyszerű:Aki nem tud úszni nem nagyon megy mélyvízbe...

2021. márc. 8. 08:26
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

43!

Nyilvánvalóan, épp ezért írtam. Nem csak az fullad vízbe, aki nem tud úszni.

2021. márc. 8. 08:29
 45/51 anonim ***** válasza:
75%

Jó, látom direkt nem akarjátok megérteni, élvezitek, hogy kiforgathatjátok. Aki tud úszni számtalan módon vízbe fulladhat. Pl.beszedett valamit/részeg és öntudatlan állapotba kerül, elfárad, neki sodródik valaminek, örvénybe kerül és nem megfelelően reagál, görcsöt kap a lába, infarktust kap stb. De próbáld már ki, hogy egy verőfényes nyári napon bemászol egy 5x20 méteres úszómedencébe azzal a szándékkal, hogy most jól megfulladsz. Aztán kérlek, gyere vissza és írd meg a tapasztalataidat.

2021. márc. 8. 09:23
 46/51 anonim ***** válasza:
85%

45, 12!

Nem medencében fulladt meg. Innentől tovább is gondolhatod.

2021. márc. 8. 09:46
 47/51 anonim ***** válasza:
100%
De ti beszéltetek már mentálisan instabil emberrel? Egyáltalán nem lenne fura, ha öngyilkos lett volna, az sem, hogy pont így, és hogy magával vitte a gyereket. Amikor fejben megborul az ember annyira, hogy az öngyilkosság is szóba kerüljön nála, már egyáltalán nem úgy gondolkozik, mint egy átlagos ember a nehéz napjairól. Őt nem érdekli mi lesz a halála után, nem érdekli a gyerek traumája, mert számára a halál tűnik az egyetlen megoldásnak a problémára, és csak eddig terjed a gondolkodása, hogy megoldja a gondot. Nem számít számára, hogy életösztön, használhatott drogokat, gyógyszereket, amikkel nem érzett már semmit és simán megfulladhatott anélkül, hogy igazából felfogta mi történik közben. Nem racionális a gondolkozásuk, ti pedig ilyen szempontból értékelitek, ami hibás. Mint ahogy a garázsban önmagukat felakasztó emberek sem gondolnak bele, hogy a családtagjuk fogja őket megtalálni, és mit fognak mégis érezni utána. Mert ők addig jutnak el, hogy a halál a megoldás, a többit nem nézik.
2021. márc. 8. 10:34
 48/51 anonim ***** válasza:
37%

#46! Ha elolvastad volna a 12-es hozzászólásomat, láthatnád, hogy egy szóval se írtam, hogy nem fulladt meg. Az nem kérdés, hogy megfulladt. Pusztán úgy nem tud, hogy simán nem úszik, és megvárja, hogy elmerül, hanem be van gyógyszerezve eszméletlenségig és/vagy valami más körülmény is közrejátszik.(Pl.vihar, lábgörcs, mit tudom én, bármi.)De többet nem írok, mert látom, nem akarod érteni.

#47! Teljesen igazad van! Leszámítva az életösztön kiiktatását. Azt nem lehet, öngyilkosjelöltnek is van. Az akasztásnál más, mert ott nincs ideje életbe lépni. Amikor már fullad, jelentkezne az életösztön, de már nem tud változtatni, mert a hurok "intézkedik", egy tárgy, nem maga az ember. Ha saját maga szorítaná a nyakát, akkor elengedné akármilyen elkeseredett is, mert az életösztön felülírja a döntését.

2021. márc. 8. 14:52
 49/51 anonim ***** válasza:
80%

48!

A világon semmi más, csupán beúszik ameddig tud, aztán vissza már nem tud. Ennyi.

2021. márc. 8. 15:03
 50/51 anonim ***** válasza:
37%
Igen, ez így van, de azt is beleírtam az egyéb körülménybe. (45). Elfárad! Nem az életösztönt iktatja ki, max.nem fordul vissza, de úszik amíg az ereje bírja.
2021. márc. 8. 15:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!