Ìgy nézne ki egy anya, aki öngyilkos lesz a gyereke mellett? El tudja mondani egyáltalán egy 4 éves, ha megtörténik?
Nem tudom olvastátok-e, hogy egy színésznő eltűnt szerdán, miután egy csónakot bérelt a 4 éves fiával. Eltűntként kezelik, de valószínűnek tartják, hogy már nem él.
Azt gondolták, hogy megfulladt a vízben. Később az instagram oldalán észrevették, hogy egy nappal az eltűnése előtt megosztott egy képet magáról és a fiáról és egy olyan mondatot írt alá, amely egy Eminem számot idéz, amelyben egy gyerek anyja megfullad a gyerek előtt. (Korábbi posztokban is ír olyanokat, hogy minden napot élj meg, mert nem tudod mennyi van még hátra, stb.)
A gyereket a csónakban egyedül találták meg, aludt. Egy felnőtt mentő mellény volt mellette, meg rajta egy gyerekmellény. Azt mondta a kisfiú, hogy együtt úsztak, majd az anyja elmerült, ő meg elaludt. Egy másik csónak találta meg őt. A nő a telefonját az autóban hagyta. Ráadásul azt írták, hogy semmi más nem volt a csónakban a gyereken meg a mellényeken kívül. Pedig nyilvánosságra hozták a felvételt, amelyen látszik, hogy a parkolóból sétálnak a csónakokhoz. Ott meg egy nehéznek tűnő táskát is cipel a nő.
Szerintetek tényleg belement a vízbe és megfulladt? Olyan sok dolog utal arra, hogy szándékos volt. Egy 4 éves gyerekre lehet hallgatni? Ki tudja? Talan neki is adott valamit, hogy aludjon amíg meg nem találják, nem? Nekem furcsa hogy nem is gondolnak öngyilkosságra.
A helyzeten nem változtat semmit, tudom. Csak nem értem miért ennyire döntő egy 4 éves vallomása.
Itt a video (szerintem amugy az is nagyon furcsa, hogy parkol, meg ahogyan siet az anyuka a gyerek előtt):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!