Ìgy nézne ki egy anya, aki öngyilkos lesz a gyereke mellett? El tudja mondani egyáltalán egy 4 éves, ha megtörténik?
Nem tudom olvastátok-e, hogy egy színésznő eltűnt szerdán, miután egy csónakot bérelt a 4 éves fiával. Eltűntként kezelik, de valószínűnek tartják, hogy már nem él.
Azt gondolták, hogy megfulladt a vízben. Később az instagram oldalán észrevették, hogy egy nappal az eltűnése előtt megosztott egy képet magáról és a fiáról és egy olyan mondatot írt alá, amely egy Eminem számot idéz, amelyben egy gyerek anyja megfullad a gyerek előtt. (Korábbi posztokban is ír olyanokat, hogy minden napot élj meg, mert nem tudod mennyi van még hátra, stb.)
A gyereket a csónakban egyedül találták meg, aludt. Egy felnőtt mentő mellény volt mellette, meg rajta egy gyerekmellény. Azt mondta a kisfiú, hogy együtt úsztak, majd az anyja elmerült, ő meg elaludt. Egy másik csónak találta meg őt. A nő a telefonját az autóban hagyta. Ráadásul azt írták, hogy semmi más nem volt a csónakban a gyereken meg a mellényeken kívül. Pedig nyilvánosságra hozták a felvételt, amelyen látszik, hogy a parkolóból sétálnak a csónakokhoz. Ott meg egy nehéznek tűnő táskát is cipel a nő.
Szerintetek tényleg belement a vízbe és megfulladt? Olyan sok dolog utal arra, hogy szándékos volt. Egy 4 éves gyerekre lehet hallgatni? Ki tudja? Talan neki is adott valamit, hogy aludjon amíg meg nem találják, nem? Nekem furcsa hogy nem is gondolnak öngyilkosságra.
A helyzeten nem változtat semmit, tudom. Csak nem értem miért ennyire döntő egy 4 éves vallomása.
Itt a video (szerintem amugy az is nagyon furcsa, hogy parkol, meg ahogyan siet az anyuka a gyerek előtt):
12!
Soha egyetlen uszni tudo ember se fulladt még vízbe, ugye....
Nem akarom azt bizonygatni, hogy biztosan öngyilkos lett. Bárhogyan is történt, nagyon sajnálom!
De pl egyik ismerősöm apja ugynígy lett öngyilkos csak a fürdőkádban. Borzalmas de olyanokat is lehet olvasni, hogy az a fehér táska nem véletlenül lehett olyan nehéz.
Számomra tényleg csak az hihetetlen, hogy egy 4 éves szavai alapján döntik el, hogy baleset. Ha így van, mert lehet még nyomoznak majd.
"Számomra tényleg csak az hihetetlen, hogy egy 4 éves szavai alapján döntik el, hogy baleset. "
Szemtanú. A kora a kihallgatás módja miatt érdekes csak. A kicsik nem hülyék ám. A nyomozás pedig nem zárult le.
13! Szövegértés! Mondom SZÁNDÉKOSAN! Az öngyilkosság szándékával nem tud megfulladni. Azt senki nem írta, hogy nem fulladhatott meg, pedig tud úszni. Sőt, 99,99999%, hogy megfulladt, de a kérdés nem az volt, hanem az öngyilkossági szándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!