Engem már senki sem szeret?
Figyelt kérdés
A hugom ma "beteg lett", semmi komoly csak mandula gyulladás, de anyám ugy ugrál körülötte mintha a haláláln lenne. Persze ha én vagyok beteg, bent döglök a szobámban akkor arra se képes hogy bejöjjön és megnézze mi bajom. Bezzek a hugomnak viszi a teát, a kedvenc kajáját főzi, vesz neki egycsomó mindent én meg le vagyok sz*rva olyankor is. Amikor felhozom témáként hogy kivételezik vele akkor dühöng hogy hogy gondolhatok én ilyet, ert hogy mind2-nket ugyanugy szeret.. csak ebből a szeretetből én semmitse kapok meg. Állandóan az van hogy "vehetnél példát a hugodról mert ...stb". a hugom itthol semmitsem csinál, én porszivózok mosogatok teregetek, szóval csinálom amit tudok és mégis ő a szent gyerek. Tényleg én lennék a család fekete báránya? (én 15 vagyok a hugom 11)2010. júl. 8. 22:06
11/12 anonim válasza:
nem csak nagyobb vagy és felelösé tesznek én például nekem kell elmennem a bolba
12/12 anonim válasza:
Anyukáddal, ha húgod meggyógyul, beszéld meg hatszemközt. Egy 11 éves lány már alkalmas némi házimunkára, és ha valaki beteg, akkor kortól függetlenül ugyanúgy kell törődni vele.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!