Engem már senki sem szeret?
Szia!!!
Nekem is most beteg lett a bátyám.Pont festették az ő szobáját.Ő egész nap aludt meg TV-t nézett.Aztán amikor jött a barátnője elmentek az orvoshoz majd ismét elaludt. Én meg Nóri(tesóm barátnője) összepakoltunk nála! Valamit nem tudtam h kidobjunk-e odamentem hozzá amikor felkelt és megkérdeztem tőle h az kell-e még neki! Anya leordított h hagyjam békén mert beteg! Mondtam neki h miért mentem! De semmi! És én voltam egész nam a csicskája. Persze tudom h beteg de ara nme képes h a tőle 3 méterre lévő ajtót becsukja? Én meg a földszinten vagyok de rohanjak h be legyen csukva az ajtója! Ismerem a testvérem tudom h ilyet értem nme tenne meg!:(
Úgyhogy kitartás! Mondd el szépen nyugodtan Édesanyádnak h mi bánt, beszéldd meg vele! És próbálj segíteni neki a hugoddal!
KITARTÁS!!!!
Ja egyébként a bátyám 17 éves!
11/L
"Semmi komoly csak mandulagyulladás"
felnevettem
A szülők mindig azt mondják, hogy a gyerekeiket egyformán szeretik. Ilyen pedig nincs. Minden embert másképp szeretünk, még a sajátunkat is. Az én gyerekkorom úgy telt, hogy a testvéremmel többet foglalkoztak, mint velem. Én mindig egyedül voltam, nem voltak igazán barátaim. Nekem sosem volt Anyukám a szülői értekezleten, minden egyes évben a testvéremére ment el. A lemaradt ruháit hordtam, és csak amikor elkezdtem dolgozni vettem magamnak sajátot. Stb, stb.... Lehet, hogy azért, mert érettebb voltam a koromnál, de én ezt soha nem vettem zokon, és azóta sem vágtam a szüleim fejéhez. Csak egyszer rendeztem meg, hogy "haldoklom", csak hogy egy kicsit öleljenek magukhoz. Viszont azt tudom, hogy Anyámra mindig számíthattam a bajban, és attól függetlenül, hogy nem putyujgatott, éreztem, hogy nagyon szeret.
A történet vége: A nővérem nehezen áll meg a maga lábán, én viszont a jég hátán is megélek. Persze ehhez erős személyiség is kell, aki nem vesz mindent zokon és elfogadja a dolgokat olyannak amilyenek és sok mindent tudomásul vesz. Tévedés ne essék, ez nem egyenlő a megalkuvással!
Tui
Ismerem. Sajna ezzel nem lehet semmit csinálni, én is megpróbáltam beszélni anyummal nem is egyszer, de ugyan az megy. Ezzel csak talpra esettebb leszel és jobban fogod kezelni a problmákat. Nekem ezt mondták. Igazuk van,de ennek a dolognak a "jótékony" hatását később fogod érezni. Addig is írd le a gondolataid, egy naplóba és lehet,hogy a leírt prolémákkal könnyebben fogsz megküzdeni. Én is ezt csinálom.
Remélem segítettem. 12/L
Hé-hé-hé vedd figyelembe h ő BETEG és a mandulagyulladás nem móka!!
Bár azt azért hozzáteszem h nem tudom h ez milyen érzés lehet mert nincsen testvérem :DD -még-
nálunk pont ez megy csak 1 öcsém van
én 13 ő 5
igaz sok korkülömbség de akkor is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!