Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mégis csak szeret engem a...

Mégis csak szeret engem a tesóm gyereke? 1,5 éves

Figyelt kérdés

Ha hívom h gyere szeress meg,vagy felveszem sose jön oda,meg ki bujik a kezemből. Mindig,de pl ha a tesóm (az anyja) kiabál vele akkor hozzám jön oda és bújni akar csak tesóm mindig elviszi tőlem.

Ilyenkor nálam érzi a biztonságot azért jön oda?

2011. ápr. 29. 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez kevés ahhoz, hogy bármit mondjuk ezzel kapcsolatban.

az hogy nem megy oda, ha hívod, természtes. Ilyenkor szégyenlősek, inkább maguktól szeretnek csinálni dolgokat, nem felszólításra.

Az, hogy hozzád megy, ha fél, megilyed, egyértelműen azt mutatja, hogy elfogad.

Játsz vele sokat, incselkedjetek, csináljátok, amit szeret, és nem lesz gond:.)

2011. ápr. 29. 21:20
 2/2 anonim ***** válasza:

A kérdésedből egyértelműen látszik, hogy Te nagyon szereted, azért vágysz az Ő szeretetére. Biztos vagyok abban, hogy a gyerek ezt érzi és Ő is nagyon szeret Téged. 1,5 éves kislányom van, teljesen természetes, hogy néha kibújik a kezedből és nem mutatja direkt módon a szeretetét, az én kislányom is sokszor csinálja ezt velem, pedig én az anyja vagyok, mégis tudom, hogy szeret!

Ne aggódj, ha nem is mindig látszik szeret Téged!

2011. ápr. 30. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!