Koraszülött volt a kisfiam, nyugtalan, magatartászavaros 6 évesen, a férjem azt mondta ő ezt nem gondolta, hogy ilyen megpróbáltatásokat kell átélnie, különköltözésen gondolkozik, holott azt mondja szeret engem, de ezt nem bírja, mit csináljak?
Kérdezd meg: És én hogy fogom bírni ha elhagysz?
Nem értem ezt az egészet,a "bajban" egyedül hagy és azt mondja szeret? Azért juttasd az eszébe,hogy a gyereket ketten akartátok.
Én csak azt tanácsolom neked,hogy legyél erős,sőt erősebb a férjednél.Ő pedig ... (inkább nem írom le)
Szégyellheti magát!
Kérdezd meg, mi lenne, ha TE mondanád ezt, és otthagynád őket?! (elmélet persze) Biztos nem tetszene... Ahogy Neked is rosszul esik ez a szemétség.
Menjen a francba, és remélem, soha nem lesz boldog senki oldalán!
El tudod tartani egyedül magatokat a gyermekeddel?
Meg fogsz tudni napi szinten birkózni egyedül a dolgokkal?
Hogy fogod magad egyedül érezni?
A párod is akarta a gyermekvállalást?
Kisfiad kezelhető vagy tartósan viselkedésproblémás?
Ha szeret marad, ha nem szeret megy.
"El tudod tartani egyedül magatokat a gyermekeddel?
Meg fogsz tudni napi szinten birkózni egyedül a dolgokkal?
Hogy fogod magad egyedül érezni?
A párod is akarta a gyermekvállalást?
Kisfiad kezelhető vagy tartósan viselkedésproblémás?
Ha szeret marad, ha nem szeret megy"
Kb a havi nettóm 190.000 Ft,szűkösebben mint most,de egyedül is eltartanám magunkat.
Pocsékul fogom magam érezni,már most is így érzem.
Lombikterhességből született a kisfiúnk 10 éves küzdelem után,úgy tűnt nagyonis akarta Őt.
Nem mindig kezelhető,vannak nagyon nehéz helyzetek,melyeket igyekszem türelemmel kezelni,sokszor érzem magam én is elkeseredettnek a tehetelenség miatt.
Amit nagyon nehezen tudok majd megoldani az a fejlesztésekre való folyamatos szállítás,ha egyedül maradok a többműszakos munkámmal.
enged hagy menjen el!!!!!!!!
ha marad és idegesíteni fogja a kisgyerek kihat majd a fiadra és még több magatartásbeli problémája lesz,gyerekek megérzik ha valami gond van ,akkor már jobb egyedűl.
szia
mi van veletek? férjed elment vagy megbeszéltétek és maradt otthon? és te hogy vagy?
egyébként mennyire született a kisfiad?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!