Körülbelül mikor látszik egy gyereken; hogy milyen a végleges hajtípusa? Ha 2 évesen nagyon vékonyka haja van, az még csak gyenge gyerekhaj, ami erősödhet, vagy ilyen marad?
Figyelt kérdés
2 éves kislányomnak nagyon selymes, nagyon puha kis szőke haja van. Épp hogy a válláig ér. Sajnos nekem sincs vastag szálú hajam, a férjemnek viszont rengeteg, dús, sötét, hullámos haja van. Az ő családjában szinte mindenkinek. Picit reménykedtem, hogy ezt majd megörökli a lányom. Változhat még a hajtípusa vagy már ilyesmi marad? Ez még nagyon kis finom gyerekhajnak tűnik.ma 21:01
1/9 anonim 

válasza:

A lányunk majdnem egy évesen szinte kopasz volt, olyan pihe szőke haja volt. Ugyanez a felállás, nekem vékony szálú, az apjának sűrű, erős, fekete haja van. A gyerek haza sötétedett, sűrűsödött és szép hullámos lett az első vágásig, mára annyi van neki, hogy nehéz összefogni. A vágás óta egyenes, de rengeteghaja van, külön kezelést igényel, hogy szép legyen.
2/9 anonim 

válasza:

Kb. nemi érésig nagyon sok minden változhat, nekem még azután is változott a hajam színe, vastagsága, sűrűsége. Kb. 16-18 éves korom óta változatlan, de határozottan keveset változott azóta, mióta megértem. Viszont az a gyerekkorihoz képest nagy váltás volt.
4/9 anonim 

válasza:

Hát az én lányomnak is ilyen volt 2 évesen és sajnos most 5 évesen is ilyen. Látom, hogy a csoporttársainak milyen dús hajuk van, és sajnálom, mert akkor az én hajamat örökölte. Nekem a mai napig ilyen és gyűlölöm. 🤷♀️
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem is gyerekkoromban nagyon pihés hajam van, most azért több, de még mindig vékony szálú. :) Csak pont ilyen volt kiskoromban a képek alapján, mint most a lányomnak, így kicsit elment bennem az a remény, hogy majd hatalmas, hullámos haja lesz.
ma 21:13
6/9 A kérdező kommentje:
hajam volt*
ma 21:14
7/9 A kérdező kommentje:
#4 Én is látom, hogy más 2-3 éveseknek milyen sok haja van és milyen hosszú. Kicsit szomorú vagyok, hogy az övé nem ilyen, mert nőként rengeteg macera a vékony haj.
ma 21:15
8/9 anonim 

válasza:

Lányom 2 éves koráig nagyon rövid pihés babahaja volt.
Anyós minden látogatáskor meggyanúsitott,hogy levágtam. Még férjemnek se hitte el,hogy nem,pedig a fia...
2.5 éves kora körül kezdett el neki nőni. Szerintem egy fokkal jobb haja lett,mint nekem.
9/9 anonim 

válasza:

15 éves koromig nagyon vastag volt a hajam, az utóbbi években meg szerintem a fele biztos kihullott. Katasztrófa már most is, nem merek belegondolni, hogy mi lesz majd ha terhes leszek? Talán nem Kopasz... 😬 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!