Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülőként mennyire akadnátok...

Szülőként mennyire akadnátok ki, ha a lányotok az egyik tanárával lenne együtt?

Figyelt kérdés

Elvileg nem vagyok már "kamasz", 22 vagyok, de mivel még egyetemem tanulok, ezért nem váltam meg le a szüleimről, ennélfogva van még beleszólásuk az életembe...

Egyetemi oktatóról van szó, 12 évvel idősebb. Régebb óta együtt vagyunk (8 hónapja).

Nem rég mondtam el anyának, aki teljesen kiakadt, erkölcstelennek nevezett, és "csalódott" bennem, pedig még csak nem is ismeri, igaz, nem is akarja megismerni.

Mit tegyek?

2018. nov. 16. 15:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%
Azok akik oktatóként kezdenek tanítvánnyal igen.
2018. nov. 16. 22:04
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

Nem egy tanárt ismerek akik diákkal randiznak. Érdekes módon mindegyik 1-2 évente cserél barátnőt.

Eleve nem jönnék össze tanárral. Aki diákkal kekeckedik, az nem ma kezdte. És nap mint nap előtte lesznek a csábító helyzetek, a fiatal lányok látványa, évről évre új és új csapattal. Aki (tanár) hajlamos a diák szerelemre, annak láthatóan nyitva van a szeme a munkahelyén. Később is nyitva lesz.

2018. nov. 17. 08:20
 13/18 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen egyet ertek a 12es valaszoloval. A kerdesedre vissza terve, sajnos az erzelmeket nem lehet iranyitani, ezt anyukad is biztosan jol tudja. De mindenkepp megvarnam amig befejezem a tanulmanyaimat, vagy ha nagyon nem birnam/birnank akkor suli valtas.
2018. nov. 17. 09:43
 14/18 anonim válasza:
18%
18 éves vagyok, ebből következik, hogy még középiskolába járok. A tanárommal vagyok együtt, nem rég robbant ki a botrány, fel is mondott mert fontosabb vagyok neki mint a munkája amit amúgy sem szeretett. Ő 23 egyébként. A szüleimnek se mondattam el, nehogy kitudódjon, de amikor megtudták se akadtak ki. Azóta a menyasszonya vagyok:) Ne félj az emberek véleményétől. Ha szeretitek egymást, csak ez számít. Ha esetleg nem működik úgy is lenyugszanak, ha meg együtt maradtok, akkor meg kénytelenek lesznek egy idő után elfogadni.
2018. nov. 17. 10:39
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Eléggé. 22 évesen lehetne több eszed. A párod állásával játszol. Ha annyira komoly az a kapcsolat, tudtok várni addig, amíg végzel.
2018. nov. 17. 20:54
 16/18 anonim ***** válasza:
53%

Hiába hisztizel kérdező, akkor se taníthatna téged. Simán repülhet az állásából is ilyen miatt, ha kitudódik. Pár hét és inkább szakítani fog veled és akkor jön majd a pofára esés, hogy lényegében élő szexbábú voltál csak neki (sok oktató eljátsza ezt, alapképzésenként cserélik a ,,barátnőiket).

Meg abba gondolj már bele könyörgöm, hogy vajon miért nem talál a saját korosztályából párt magának? De most tényleg gondold át. Van munkája, valószínűleg saját lakása is, mégis majd egy diákjában találná meg a nagy szerelmet? Ne a romantikus filmek világában élj már. Tetszik, nem tetszik, de ez csak a te irányodból szerelem.

2018. nov. 19. 14:31
 17/18 anonim válasza:
50%
Nem értem miért támadjátok. Ha ők így boldogok, csinálják. Mi is a szívünkre hallgattunk és most a menyasszonya vagyok.
2018. nov. 20. 11:52
 18/18 anonim ***** válasza:
28%
Anyád helyében besétálnék a Dékáni Hivatalba és elcsevegnék a dékánnal arról, hogy a tanár "úr" szereti a hallgatókat qrogatni. Ezen kívül minden létező fórumon igyekeznék tájékoztati az embereket arról, milyen erkölcsös személyek dolgoznak ott. Megnézném, mennyire ragaszkodnál a 12 évvel idősebb pasashoz, ha kivágnák az állásából. :D
2019. jan. 20. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!