16éves lányotoknak engednétek hogy a 25éves barátjával pár hónap után együtt aludjon természetesen nem a fiúnál?
Figyelt kérdés
2017. jún. 3. 08:54
1/39 anonim válasza:
Nem, és erősen javasolnám a férfinek, hogy keressen meg szakembert, mert nem normális, hogy egy 16 éves gyereket szédít, aki semmit, de semmit nem tud neki nyújtani.
2/39 anonim válasza:
Egy 25 éves pasinak kéne már olyan érettnek lennie, hogy 20-21 alatti lányokkal ne kavargasson. Egy 16 éves gyerekkel van egy szinten? Vagy pedofil?
4/39 anonim válasza:
Mi van a nyaralassal? Nemreg meg az volt a kerdes, hogy nyaralni elengednenk-e.
5/39 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamas..
Ez volt a korabbi kerdesed. Es kozben talaltam egy masikat, hogy lebeszelnenk-e rola
6/39 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamas..
Ez is.
Ezekben van egy rakas valasz a kapcsolatukat illetoen, miert kell hetente ujat kerdezni?
7/39 anonim válasza:
Nem. Természetesen nem. Normális szülő nem támogatja egy tinédzser lány és egy tinikorban ragadt felnőtt férfi szexuális életét.
8/39 anonim válasza:
26 éves vagyok, bár nő, de elképzelni sem tudom, hogy egy fiatal felnőtt mi a fészkes fenét akar egy tinédzsertől (vagyis de, egy dolgot).
10/39 anonim válasza:
Nem. Ha 16 lenne a barátja, őt se szívesen altatnám nálunk, de egy felnőtt férfit biztos nem engednék papást mamást játszani a gyereklányommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!