Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16éves lányotoknak engednétek...

16éves lányotoknak engednétek hogy a 25éves barátjával pár hónap után együtt aludjon természetesen nem a fiúnál?

Figyelt kérdés
2017. jún. 3. 08:54
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
64%
Nem utolsó, 19 éves voltam, és 21 éves volt a srác, akivel először szexeltem...(8 éve) és attól mert betegesnek tartjuk egy 25 éves FÉRFI vonzódását egy 16 éves GYEREKHEZ, még nem vagyunk begyöpösödöttek.
2017. jún. 4. 14:18
 22/39 anonim ***** válasza:
0%

nem...pont az ilyen szülők gyerekei lesznek tizen évesen terhesek, és aztán el sem merik mondani a szülőknek.

16 éves...nem 5...

és a tetejébe...másban sem lesznek nyíltak a szülőkkel..de csináljátok csak így...

2017. jún. 4. 15:44
 23/39 anonim válasza:
55%
Utolsónak... azért nem kellene általánosítani. Nem attól lesz terhes, mert egy idősebbel van, hanem attól, hogy nem védekeznek. Ilyen téren meg egy idősebb jobban vigyáz.
2017. jún. 5. 10:35
 24/39 Körömcsiga ***** válasza:
Azon kéne elgondolkozni inkább, hogy a 16 éves mit akar a 25 évestől. Apa kapcsolat rendben? Beleszólni nem tudsz, a szerelem vak, csak vele lehetsz vagy ellene.
2017. jún. 5. 15:48
 25/39 anonim ***** válasza:
58%
ha 30 körül lenne a barátja, akkor igen, mert idősebb férfiak már nem csak a szexre mennek
2017. jún. 5. 22:09
 26/39 Stef87HUN válasza:
61%

Fiúk, lányok annyira vérre menően tudtok vitázni :D

Nálunk 7év (87f- 94l) korkülönbség van, és vannak ügyrendi problémák (3-4 éve együtt lakunk). Mostanában a szülők (is) elfelejtik az életre nevelni lányokat (sajnos a fiúkat is). Pl a sminkelés kötelező szinten megy náluk, de pörköltöt már képtelen meg csinálni...

Egyébként nyílván nem engedném (bár még nincs gyerekünk). És azért egy igen kínos beszélgetést megejtenék a lánykámmal ilyen szituban (természetesen csak neki lenne kínos) :D

Ahogy mondták már előttem, jobb lenne felébredni... észre kell venni,h a mai tinik (smink nélkül is) éretebbek a koruknál fizikálisan. Agyilag viszont 20évesen sem igen érnek fel ház fenntartás követelményihez...

Pl.: keresztfiam nővérkéjét akárhányszor látom tudom,h milyen színű a bugyija, mert nem foglalkozik avval,h formásodik (14l)

2017. jún. 6. 07:54
 27/39 anonim ***** válasza:
78%

Azt sem engedném, hogy egy 25 évessel álljon össze.

Milyen defektes már, aki felnőttként egy kislányt tud csak összeszedni :D

2017. jún. 6. 14:03
 28/39 Vida Sándor ***** válasza:
32%

Gondolom majd sokan fognak pocskondiázni. 32 voltam, amikor egy majdnem 18 éves lánnyal összehozott a véletlen. Két évvel később házasság lett belőle. Azután építkezés, gyerekek. Most nyáron fogjuk ünnepelni a 15. házassági évfordulónkat, három szép gyermekünket.

Amúgy a lány akkor is fog találkozni a fiúval, és lehet, hogy egy autóban veszti majd el a szüzességét, ki tudja, milyen körülmények között. Sokkal jobb lesz.

2017. jún. 6. 16:35
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 éves koromig nem aludhattam együtt senkivel se nála se nálunk 23 L
2017. jún. 6. 17:07
 30/39 anonim ***** válasza:
58%
16 évesen volt 23 éves párom de nem aludtunk együtt nem történt köztünk szex mert azt mondta megvárja mig elég idős leszek. Nem nem csalt meg
2017. jún. 6. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!