16éves lányotoknak engednétek hogy a 25éves barátjával pár hónap után együtt aludjon természetesen nem a fiúnál?
nem...pont az ilyen szülők gyerekei lesznek tizen évesen terhesek, és aztán el sem merik mondani a szülőknek.
16 éves...nem 5...
és a tetejébe...másban sem lesznek nyíltak a szülőkkel..de csináljátok csak így...
Fiúk, lányok annyira vérre menően tudtok vitázni :D
Nálunk 7év (87f- 94l) korkülönbség van, és vannak ügyrendi problémák (3-4 éve együtt lakunk). Mostanában a szülők (is) elfelejtik az életre nevelni lányokat (sajnos a fiúkat is). Pl a sminkelés kötelező szinten megy náluk, de pörköltöt már képtelen meg csinálni...
Egyébként nyílván nem engedném (bár még nincs gyerekünk). És azért egy igen kínos beszélgetést megejtenék a lánykámmal ilyen szituban (természetesen csak neki lenne kínos) :D
Ahogy mondták már előttem, jobb lenne felébredni... észre kell venni,h a mai tinik (smink nélkül is) éretebbek a koruknál fizikálisan. Agyilag viszont 20évesen sem igen érnek fel ház fenntartás követelményihez...
Pl.: keresztfiam nővérkéjét akárhányszor látom tudom,h milyen színű a bugyija, mert nem foglalkozik avval,h formásodik (14l)
Azt sem engedném, hogy egy 25 évessel álljon össze.
Milyen defektes már, aki felnőttként egy kislányt tud csak összeszedni :D
Gondolom majd sokan fognak pocskondiázni. 32 voltam, amikor egy majdnem 18 éves lánnyal összehozott a véletlen. Két évvel később házasság lett belőle. Azután építkezés, gyerekek. Most nyáron fogjuk ünnepelni a 15. házassági évfordulónkat, három szép gyermekünket.
Amúgy a lány akkor is fog találkozni a fiúval, és lehet, hogy egy autóban veszti majd el a szüzességét, ki tudja, milyen körülmények között. Sokkal jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!