Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16éves lányotoknak engednétek...

16éves lányotoknak engednétek hogy a 25éves barátjával pár hónap után együtt aludjon természetesen nem a fiúnál?

Figyelt kérdés
2017. jún. 3. 08:54
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
58%
Nem kell ahhoz estének lenni hogy szexeljenek. A f...sz nappal is feláll
2017. jún. 7. 09:39
 32/39 Helyes válasz ***** válasza:
18%
Bűncselekményben akarsz bűnrészes lenni?Milyen szülő vagy te???
2017. jún. 7. 23:15
 33/39 Tim Geri válasza:
50%
Hát érdekes amit itt egypár válaszoló társam irt (pedofília, meg a szülő hibája stb. Stb.). Szerintem is egy teljesen természetes dolog az én Anyukám és Apukám között is 7 év korkülönbség van és rengeteg ismerősöm jár ugyanebben a cipőben, hiszen köztudott hogy a lányok hamarabb gyakran sokkal hamarabb érnek meg mond testileg mind szellemileg. Az hogy a gyermek nem képes háztartást eltartani az súlyos nevelésbeli probléma és nem a gyerek hibája. Ha a szülő soha nem fogja be maga mellé segíteni hogy tanuljon akkor honnan is lenne rá ambíciója? Én fiú létemre mindent megtudok csinálni és eltudnám tartani a háztartást (kellet is ezt már nem egyszer) hála anyukámnak. No de a kérdésre válaszolva, a kedves Kérdezőnek el kellene beszélgetni a lánnyal, hogy mi újság a kapcsolatukban, de ami a fontosabb hogy a lánya barátjával beszélgessen el és ha kedves jó ember és elnyeri a szulok bizalmat akkor mi probléma is lehetne? Vagyis lehet, de könnyebb kezelni:)
2017. jún. 8. 07:55
 34/39 anonim ***** válasza:
58%

100% hogy nem engedném, de azt hiszem ezt már leírták előttem jó néhányan. Mikor 16 voltam udvarolt nekem egy akkor 28 éves srác, aki kb 23nak nézett ki vagy annyinak sem. Akkor még azt se tudtam jó magamról hogy mit akarok, nyilván tetszett az egész hogy valaki fut utánam... 2 hét alatt beláttam, hogy ennek nem lesz jó vége, és jobb ha leépítem az egész mindent ami kialakulóban volt. Nagyon jól döntöttem. Rá néhány hónapra megismertem életem szerelmét.

Szerintem gondold át (ha a 16 éves lány vagy), hogy mit szeretne tőled ez a férfi, és meglátod ugyanarra a következtetésre fogsz jutni mint én. Nem éri meg. Lehet most ő az akire azt mondod „vele le tudnám élni az életem”, de gondolj csak bele, ha 60 éves fitt mama leszel akkor ő már 69 lesz.... el bírnád viselni ezt a nagy korkülönbséget?

Remélem jól döntessz!

2017. jún. 9. 09:19
 35/39 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk pontosan ez volt a helyzet. 16 éves volt a lány amikor 25 évesen megismertem. Egy évig nem történt köztünk a csókon kívül semmi. Persze ezek mi voltunk és nem mások.. Mindkettőnk szűz volt még a szex terén. 15 évig éltünk együtt. Ja, és nem tini lányként gondolkodott, inkább felnőttesen.
2017. jún. 10. 01:02
 36/39 anonim ***** válasza:
77%

Az időt nem tudod visszaforgatni. A kérdés az, hogy mekkora a szerelem közöttük.

Kategorikus tiltással, veszekedéssel, ítélkezéssel nem mész semmire, csak arra, hogy elveszítse a lányod a bizalmadat, és tényleg ne forduljon hozzád, ha bajban lenne. Nem olvastam el a többi kérdésedet, nem látom az egész helyzetet át, de el tudom képzelni, hogy a pali először valami nagyot akart, és most alkudozik a lányoddal együtt (vagy azon keresztül) veled.

Hogy a pasi szándéka mennyire tisztességes abban az értelemben, hogy szerelmes-e vagy csak egy könnyű prédára, ráadásul friss húsra vágyik, vagy tényleg szerelmes, az jó kérdés. Ha a lány szerelmes, akkor könnyen meg tudja téveszteni, hiszen csak azt kell mondania, amit hallani akar.

A kategorikus elutasításnak az lesz a vége szerintem, hogy más megoldást keresnek, hazudoznak, stb. Ha azt mondod, hogy mivel a korkülönbség miatt nagy a kockázat, ezért az átlagosnál is több időt kéne szentelni a szex előtti ismerkedéshez.

Fontos, hogy a lányod mindig érezze, hogy érte aggódsz, nem ellene. Sokat beszélgess vele a szexről, a párkapcsolatokról, a párkapcsolati problémákról, de ez ne egy kínos kioktató szexuális felvilágosítás legyen, mert attól minden tinédzser frászt kap. Hozd elő szépítés nélkül a saját példádat, biztasd, hogy kérdezzen, és elfogulatlanul válaszolj őszintén!

A másik dolog, amit tehetsz, ha a srácról az az érzésed, hogy nagy nőcsábász, a barátnőd meg tartós kizárólagos szerelemre kapcsolatra vágyik, akkor úgy tudod leginkáb megoldani a problémát, hogy felbérelsz egy magánnyomozót, aki pár nap alatt kideríti, hogy félrelép-e, van-e mással viszonya.

Végső esetben pedig inkább nálad a te biztonságod mellett, mint a pasinál (vagy egy autóban, netán egy parkban vagy sátorban) Így ha a lányod meggondolná magát az utolsó pillanatban, de a pasi már annyira begerjedt, hogy nem bír leállni, akkor legalább az erőszakot meg tudod szakítani, ill. maga a tudat miatt is mérsékelni fogja magát a pasi. Bár kérdés, hogy mi jobb ilyenkor, a hirtelen szembesülés, vagy a fokozatos hozzászokás. :(

Itt felmerül bennem a kérdés, hogy szűz-e még a lány, mert nyilván az első alkalom mint ahogy az első kapcsolat is eléggé nagy hatással van a többire.

2017. jún. 10. 07:40
 37/39 anonim ***** válasza:
50%

Vagy ha nem megy a magánnyomozós módszer, egy másik lány segítségével lehetne csőbe húzni. Jó esetben ha készül egy videó egy jó tapizós hosszú csókról, amivel szembesíted a lányodat, az megfelelő szakító ok lesz a számára is.

Ha megmutatod a lányodnak az eredményt, véletlenül se érezze azt, hogy "te megmondtad" legyél mellette, támogasd. Tanítsd meg a lányodat, hogy hogyan derítse ki, hogy megbízhat-e a pasiban ezek után, habarodjon bele a hazugságába, és ne kimagyarázza azt.

Az biztos, hogy én nem sajnálnék pár tízezrest, ha ezzel megvédem a lányomat.

A lényeg, hogy a lányodnak a saját belátása alapján kell eljutnia oda, hogy neki ez nem jó, nem kell.

2017. jún. 10. 08:26
 38/39 anonim válasza:
58%

Testvérem 16 éves volt amikor a 20 éves barátjánál aludt először. Nekem elmondta, hogy filmnézés után alvás volt. A tesóm többször aludt a fiúnál, mert az ő szülei sokszor dolgoztak éjszaka. 17 évesen feküdt le először a fiúval, előtte pedig minimum nyolcszor már aludt nála. A húgom velem mindig is őszinte volt.

Szerintem meg lehetne engedni, ha nem egy ennyi idős férfi lenne a barátja. Itt a korral van a baj, nem az együtt alvással!

2017. jún. 10. 11:33
 39/39 anonim ***** válasza:

akkor most én leszek itt a legroszabb kommentelő..

17 évesen (születésnapom után 3 nappal) jöttem össze az akkor 31 éves párommal.. azóta is együtt és van tőle 1 kislányom is. :)

2017. dec. 4. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!