Lebeszélnétek 16éves lányotokat egy 25éves férfiról? Engednétek hogy együtt legyenek?
Az a jó kérdés, hogy egy felnőtt férfi miért csak 16 éves kamaszt tud megfogni? A saját korosztályában nem tud érvényesülni, annyira komolytalan?
Én megkeresném az illetőt és kérdőre vonnám, mert egyáltalán nem tetszene a dolog és én vagyok az apja, aki felelős a lánya testi-lelki fejlődéséért. Egészséges 25 éves nem kezd 16 éves gyerekkel komoly szándékkal.
Megpróbálnám, vagyis legalább leülnék beszélgetni a kapcsolat veszélyeiről (védekezés fontossága abszolút, ne hagyja, hogy irányítsák vagy ürítőedénynek használják), vagy hogy ha hosszú távon tervez, milyen gikszerek lehetnek (hogy bizony azoknak a 25 éveseknek, akik nem a saját korosztályukban keresgélnek, lehet, hogy érettségi gondjaik vannak, az meg már 3-4 év múlva is gondot okozhat). Plusz egyértelműen szeretném a pasast megismerni minél előbb.
Ismertem olyan párost, akik úgy, hogy a lány 18 volt, a férfi meg 27, tök jól elvoltak. Más kérdés, hogy ebben az esetben a lány tényleg jóval érettebb volt a koránál és több élettapasztalata is volt (pl. színész és balett-táncos volt kisebb társulatoknál, és rengeteget utazott, volt, hogy huzamosabb ideig, pl. egy nyárig vidéken lakott szülők nélkül és magának kellett magát eltartania... jó persze vmit nyilván besegítettek a szülők, de jobbára a saját megkeresett pénzéből, már tapasztalt volt abban, mi az, hogy befizetjük a számlát, rezsiköltséget, magára főzni, mosni... jobban passzolt az életvitele egy 20onéveséhez, mint az átlag tinilánynak).
Csak a saját példám írom, eléggé beszédes.
25 évesen éves lánnyal jöttem össze. Szülei kezzellabbal tiltakoztak. Egy év múlva megis összehazasodtunk.Mondtak , majd nézd meg a Hugod! A hug nak 2 vlás 2 gyermek 2 korabeli apától, boldogtalan élet , magányosan. Mi 44.éves házasságunk ünnepeljük.boldogan a nyáron! Szintén 2 gyermekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!