Miért nem engedik meg a szüleim az együtt alvást?
Akkor történjék ottalvás nélkül!
Nálunk se aludhat senki, de délután míg haza nem érünk, szabad a terep, tudnak kettesben lenni. Nem a szexet tiltom.
Mondjuk nálunk ezzel nincs probléma, megértik, hogy zavaró lenne egy ekkora lakásban még 1 főt kerülgetni.
2, miért kell hülyének nézni a szülőket? 100, hogy a hangnemen akadt ki, nem a tényen. Esélyes, hogy te sem éjjel készültél.
Attól még a szülőt zavarhatja a tudat, hogy a kicsi kislánya mit művelhet a papírvékony falak mögött.
Én 30+ évesen mentem férjhez, és esküvő előtt nekem sem engedték "otthon", holott tudták, hogy egy másik városban együtt élünk. Tiszteletben tartottam az elveiket, ők ilyenek, így nevelték őket, ők meg tiszteletben tartották, hogy mi másképp akarunk élni.
Nyilván nem volt sok értelme a "tiltásnak", de mindenki boldog volt.
Semmit ne csinàlj, hanem vàrj türelemel.
Nem csak a szex a bajuk, hanem egyszerūen az ottalvàs felnōttes dolog. Ezen nincs mit jobban megmagyaràzni.
Ha jobban belegondolsz, ennek csak egyszerūen érzelmi, làtszatra adó oka van. Pl. lehet h lefekeszel 10-20 fiúval, de ha nem tudjàk akkor nem leszel könnyūvérūnek elkönyvelve, de ha mindig együtt alszotok az aktuàlis pasival, akkor az már làtvànyosabb, és lényegtelen, hogy lehet hogy csak 2-3 fiúval fekszel le életed során, de ott lesz a levegõvel, hogy a múltkor még Pistivel jàtszotta a nagylànyt, most Tomi van ott, pedig 18 sincs....ki a következõ?
már megvolt, ottalvás nélkül
de ha ezt elmondanám nekik, szerintem kitörne a III.vh. kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!