Miért nem engedik meg a szüleim az együtt alvást?
Figyelt kérdés
Már lassan 10 hónapja együtt vagyunk (2016.junius óta), a szüleim december óta ismerik. Rákérdeztem az ottalvásra, és szó sem lehet arról, hogy velem, csak úgy,ha külön alszunk. Már mindjárt 18 leszek... nem járok se bulizni, nem iszok,nem cigizek, ő az első normális barátom. Miért ilyen maradiak és miért nem engedik meg? Mert hogy még ezzel ráérünk, másnál együttalvásból lett baba és hogy mindennek eljön az ideje. Pedig ami meg akar történni, az alvás nélkül is meg fog. Mit csináljak velük?2017. ápr. 8. 13:43
31/31 anonim válasza:
Elolvastam a válaszokat, ennyi ostobaságot.. vőlegénnyel már lehet mert az nem idegen és megvan a házasság időpontja.. hát könyörgöm, mert ha vőlegénye van az embernek 1 hét múlva nem lehet új párja? Dehogy nem.. Illetve volt valami ilyesmi, hogy szabályok betartása, az van amit a szülő mond stb. Hát elég szomorú ha az van amit a szülő mond ha az nem ésszerű, csak azért mert egyszer azt mondtam (mert ugyebár a gyereknek sosem lehet igaza, vagy ha az is van akkor félünk beismerni). Nagyon sajnálom, hogy itt néhány szülőnek csak ennyi esze van, ilyenkor lehet szidni a fiatalokat és csodálkozni.. lehet mélyebbre kéne nézni egyes embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!