Más oviba is van ilyen, hogy a fiúkat nem engedik együtt játszani a lányokkal?
a fiam csop.társa anyukájától hallottam,hogy a csoportjukba nem engedik a fiúkat a lányokkal együtt játszani.Pl ennek az anyukának a fia a konyhában szeretett volna játszani,és az óvónő nem engedte,azt mondta hogy a fiúk nem lehetnek együtt a lányokkal.És ezt a másik óvónő is megerősitette...
Én totál ledöbbentem ezen...ilyen van??
Mekkora butaság... Mire számítanak, hogy a kis 3-5 évesek majd pajzánkodnak? Ilyen korban miért kell ennyire szétválasztani a gyerekeket??
Én beszélnék pár szülővel és valahogy összehívnék egy beszélgetést az óvónőkkel. Bár lehet ez meg már túlzás.
én is teljesen ledöbbentem...
A fiam most kezdte el újra az ovit pár hónap kihagyás után,és ezzel fogadott az egyik anyuka.Nem is értem....pedig a fiam imád a konyhában játszani,mondta is pár napja hogy az egyik kislánnyal együtt főztek...ezért nem is értettem akkor most mi van.De az biztos hogy rá fogok kérdezni erre az óvónőnél.
Utolsó, homoszexualitás mióta betegség?!
Inkább te vagy beteg -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!