Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem engedik meg a...

Miért nem engedik meg a szüleim az együtt alvást?

Figyelt kérdés
Már lassan 10 hónapja együtt vagyunk (2016.junius óta), a szüleim december óta ismerik. Rákérdeztem az ottalvásra, és szó sem lehet arról, hogy velem, csak úgy,ha külön alszunk. Már mindjárt 18 leszek... nem járok se bulizni, nem iszok,nem cigizek, ő az első normális barátom. Miért ilyen maradiak és miért nem engedik meg? Mert hogy még ezzel ráérünk, másnál együttalvásból lett baba és hogy mindennek eljön az ideje. Pedig ami meg akar történni, az alvás nélkül is meg fog. Mit csináljak velük?

2017. ápr. 8. 13:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
52%

Esetleg elfogadhatnád azt, hogy ők ilyen beállítottságúak és nem akarják az épp aktuális pasidat kerülgetni az otthonukban. Én ezt pl teljesen megértem.

Ha jól értettem amit írtál akkor már lefeküdtetek egymással. Talán ha elég felnőtt voltál ezt megtenni, akkor legyél elég felnőtt elmondani ezt, ha annyira fontos neked az ottalvás. Akkor már nem azon aggódnának, hogy szexelni fogtok, mert itt valószínűleg ez a probléma. Bár nem tudom mit gondolnak, mégis mit csinál egy 17+ éves egy 10 hónapos kapcsolatban...

Anno nálam sem aludhatott pasi, sőt...Anyám azt is mondta, addig nem akar pasiról tudni semmit, amíg nincs kilátásban esküvő. A barátnőm akart nekem szervezni szülinapi bulit, arra is nemet mondott, mert épp olyan kedve volt. Ez van.

Teljesen jogos egyébként, hogy nem akart olyanokat az otthonában akik jó eséllyel csak ideiglenesen lesznek jelen az életemben. Elfogadtam, hogy anyám így gondolkodik, és így nem akartam, hogy ott aludjon az akkori párom, pedig sokat erősködött. Ami azt illeti, a családom nem is tudott róla, hogy létezett. Vagy nem akarták észrevenni, nem tudom. Én nem mondtam, hogy járok valakivel, ők meg nem kérdezték. Minden esetre, én nem bántam. Elkerültünk egy csomó kellemetlen helyzetet, összetalálkozást stb.

Évekkel később, az egyetlen férfi aki nálam aludt mint a párom, a vőlegényem=azóta már férjem volt, ő az egyetlen férfi akit megismert a családom. A tizenéves korszakból, és a későbbi, de még nem komollyá vált kapcsolataimból nem ismertek meg senkit, és nem hurcoltam haza egyiket sem, hogy aludjanak ott. Az otthon nem átjáróház, és nem hotel.

Vagy légy nagylány, és mondd el, hogy nem vagy már szűz, tehát amiatt nem kell aggódniuk, hogy az ártatlanságodat veszíted el, vagy fogadd el a helyzetet és oldjátok meg máshogy. Amúgy az együtt alvás egy intim dolog. Hova rohansz? Még 18 se vagy. Mindenképp ennyire korán kell mindent megtapasztalni?

2017. ápr. 12. 17:07
 22/31 anonim ***** válasza:
22%
Nem biztos hogy a fiú aludna a lánynál. Fordítva is történhet.
2017. ápr. 12. 19:33
 23/31 anonim ***** válasza:
76%

Ennyi maradi embert.

Anyum alig varta, hogy 16 évesen hazavigyek valakit. A ház is úgy lett kialakitva, hogy 2 szoba közöttünk így nem hall semmit a másik. :D

Kérdező, lényegében nagykorú vagy. Ha ott akarsz aludni egyszerűen elmész és ennyi.

2017. ápr. 20. 20:58
 24/31 anonim ***** válasza:
8%

Utolsó, azért ez nem ennyire fekete vagy fehér. Majd ha belead a megélhetésbe, eltartja magát, akkor foghatja magát és átmehet a pasijához úgy is ha nem értenek egyet a szülei. Viszont amíg otthon lakik és etetik, ruházzák, addig az van amit a szülei mondanak. Ha nem aludhat a pasijával akkor nem aludhat. Ha nem tetszik, menjen el dolgozni, költözzön el...szerinted úgyis annyira felnőtt.

Lehet maradinak nevezni azt aki állít fel korlátokat és szabályokat, de az ilyen laza "jófej" szülőknek lesznek majd esélyesen elqurvult, lezüllött gyerekei mert mindent megengednek és fiatalon kiégnek. Ismerek ilyeneket szép számmal.

2017. ápr. 20. 23:18
 25/31 anonim ***** válasza:
11%

Ez nem maradisag egyszeru hazi szabalyok.

A hotelben sem csinalsz amit akarsz igy otthon sem.

2017. ápr. 21. 06:49
 26/31 anonim ***** válasza:
81%

Huh így végigolvasva a válaszokat. :D Azta. Ilyenkor a két kezem teszem össze, hogy az én szüleim nem iylenek. Persze van igazság abban, hogy a családi ház nem átjáróház. De nyilván nem is minden nap lenne ott a legény, csak néha. Én a párommal 17 évesen kezdtem el randizni. (Rá 4 hónapra töltöttem a 18-at.) Eléggé messze lakik tőlünk, így az utazást is beleszámítva nem érné meg az, ha eljön, és még aznap hazamegy, mert akkor körülbelül 3 órát tölthetne itt, és a vasúttól fél óra haza az út. :D Namost így adott volt, hogy itt alszik. És én is aludtam nála nem egyszer. Mégis fél évet vártunk az első szex előtt. Most egyetemista vagyok, így még nagyobb a km-ek száma köztünk, bár már a kapcsolat kezdetétől fogva a hétvégékre korlátozódott a találkozás. Én hallottam már olyat aki 18-19 évesen konkrétan a szülei nyakára költöztette a barátot/barátnőt, és kb kiforgatták őket a pénzükből. Na az szerintem is elitélendő, és gusztustalan viselkedés.Akkor tényleg kerülgetni kell a másikat nap mint nap. De nem hiszem el, hogy egy közel 18 éves lánynak havi mondjuk egy együtt alvást nem engednek. Mi lesz a következő, zárdába visznek? :D Ez a 21. század szerintem, de mindenkinek szíve joga.

19/L

2017. ápr. 21. 17:23
 27/31 anonim ***** válasza:
84%
Egyesek nem tudják elfogadni ha a gyerekük boldog.
2017. ápr. 21. 22:17
 28/31 anonim ***** válasza:
74%

Szóval, csak úgy nem mehet el egy estére, mert nem fizet bele a rezsibe? :D

Tanul. Nincs ideje dolgozni .

2017. ápr. 25. 10:24
 29/31 anonim ***** válasza:
7%
Nekünk is vannak korlátaink, de nem nevetségesek, hanem ésszerűek.
2017. ápr. 25. 10:26
 30/31 anonim ***** válasza:
0%

Ahany haz annyi szokas

Minden szulonek joga van sajat szabalyait megkovetelni a csemetejen.

Sajnos hova pottyant a golya nem te dontod el.

Amig otthon laksz addig betartod a szabalyokat

Egyszer majd te is szulo leszel es ugy csinalod ahogy neked tetszik.

Nincs torveny vagy jogszabaly ki mit hogyan csinal es hogyan nevel amig nem veszelyezteti a gyereket.

2017. ápr. 25. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!