Lebeszélnétek 16éves lányotokat egy 25éves férfiról? Engednétek hogy együtt legyenek?
A srác is gyenge értelen személyiség lehet, vagy kifejezetten kihasználási szándékai lehetnek, ha egy befolyásolható 16 évest tud megtalálni akinek még a személyisége se szilárdult meg.
Nem sértésnek szánom, egész egyszerűen ez a korosztályra jellemző, a 16 évesre, hogy még nincs elég tapasztalata és emberismerete. (Honnan lenne, hisz életének java részét egy viszonylag zárt közegben, a suliban és szakkörökön éli.) A 25 évesekre pedig, hogy némelyik prédára les, akit elég gyengének talál, ahhoz, hogy elcsábítson, és kihasználjon.
Az a baj viszont, hogy tiltásnak ritkán van jó vége. Célszerűbb a lányt rávezetni, hogy magától jöjjön rá, hogy még korai.
Ha a férfinak komolyak a szándékai, akkor milyen felelősségekkel, következményekkel jár, ha pedig komolytalanok akkor meg méginkább milyen következményei lehetnek...
Off:
#10 válaszadó... 😮
Én nagyon nehezen hiszem el, hogy 70 évesen még valaki ide irogat. Ilyen létezik? Az én anyám 64 évesen azt sem tudja, hogyan kell felhangosítani a tv-t, nemhogy online olvasson, irogasson. Vagy kamu vagy ha nem ez elképesztő!
On:
Mielőtt elengedném vele a lányom, felhívnám beszélgetni. A lehető legtöbb adatot begyűjteném róla, persze nem feltűnően, nem paranoiásan. Utána engedném, hogy a lányom szerezze meg azokat a tapasztalatokat (ami valószínűsíthető, hogy rossz lesz mint jó) mert a saját hibájából jobban tanul, mintha én magyaráznám bele a fejébe. Persze, közben próbálnék beszélni a veszélyekről,a felelősségről, és a védekezésről, ha eddig nem tettem volna.
Hadd válaszoljak zenei idézettel:
# 16
"nagyon nehezen hiszem el, hogy 70 évesen még valaki ide irogat. Ilyen létezik?"
Mert min csodálkozol? Gondolod hogy 70 éves korára elveszti az írás/olvasás tudását valaki?
Ha meg a pc használat képességére érted, akkor a mai 70-esek ott voltak a pc, a számítástechnika magyarországi bölcsőjénél és "belenőttek".
Én azon csodálkozom, hogy egy mai fiatal nem tud Commodort vagy X80-at programozni, vagy netán nem ismeri a DOS parancsokat.
A témához csak annyit, hogy
25 évnél jóval idősebben sikerült becserkészni egy 16 éves kiscsajt, és bizony "tette a dolgát" rendesen
És nem azért mintha a saját korosztályombol nem lett volna korábban is jópár barátnőm
De a napokban olvastam Benkő Dánielröl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!