Ismerős házaspár 15 éves nagykamasz lánya rendszeresen együtt fürdik a kádban egy baráti 10 éves kislánnyal, ilyenkor órákra eltűnnek a fürdőszobában, mobillal a kezükben. Ez az egész normális szerintetek?
Hát nagyon nem.
Nekem már az se normális, hogy 10 évesen valaki meztelenkedjen a másik előtt, nem hogy 15 évesen. Hát ez igen beteg dolog.
Sztem igen.vagy hat attol figg milyen barati vizsonyban...tesok vagy unokat. vsgy mondjuk szomszedok....sztem az 1.kettonel teljesen normalis a a masik inkabb furcsa.sztem nem kell kulonben agodni..
Es ja ha csak az ismerosod akk miert foglalkozol ezzel.
Nyilván valami pedo oldalra posztolgatnak, hiszen mi mást csinálhat két kamasz! Meztelenül stírolják egymást, csorog a nyáluk, a mellbimbójuk meg csak úgy pőrén meredezik a semmibe!!! Ouuúúh kész fertő! Azonnal felpofozni őket! Hol van ilyenkor az erkölcsrendészet!?
Atyaég! Komolyan itt tartunk, hogy ha két kiscsaj együtt hülyéskedik a fürdőszobában, azonnal elkezd mindenki kombinálni?
Beteg világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!