Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy házaspár szeretője voltam egy éven keresztül, attól még lehet normális kapcsolatom? 21/f
Ne reklámozd..és lehet miért ne lehetne normális kapcsolatod,ez csak is tőled függ.
De amit írtál,hogy az elsőt végigbőgted, hát gratula az érzéketlen házaspárnak.Azt nem értem,hogy ha nem volt jó,hogy mehettél bele..De ez a te dolgod, olvasni viszont rossz érzés volt.
Ne magyarázkodj senkinek.ez a te dolgod miért tetted , én a házaspárt ítélem el ahogy tették,, nem nem a hármast.
A sírásnak oka van.testi lelki fájdalom, mindegyik orvosolható.
Az életednek ez a része letudva , tekint előre a jövőben :)
Boldog párkapcsolatot kívánok neked :)
Megérdemled!
Ki ne találd hogy a pasinak azért engedted hogy utána a nővel lehess.Mert ha végigbőgted,akkor az erőszaknak minősül/ne.
De egy ilyen lelki trauma után kizártnak tartom hogy te élvezted volna a nővel.Főleg úgy hogy ott áll az az ember aki szétkrta a sggd.
Ez kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!