Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális és perverz dolog, ha egy 35 éves házaspár a szexuális életükbe, bevesz magukhoz egy 20 éves lányt?
Figyelt kérdés
2015. szept. 29. 22:17
1/13 anonim válasza:
így van, normális és perverz, tökéletes megfogalmazás...
3/13 anonim válasza:
Miért nem egy 20éves fiút?
A férj eret vágna?
4/13 anonim válasza:
Egyszerre normális éa perverz is? Azt hogy csináljátok?
5/13 anonim válasza:
Minden normális, amit élveztek!
6/13 anonim válasza:
X szerint normális, Y szerint meg nem. Amíg a törvény nem tiltja, nem mindegy?
Az viszont elég furcsa, hogy valaki a gyakorin kér morális megerősítést...
7/13 anonim válasza:
35 évesen nehezen tudnék jobbat elképzelni, minthogy a 35 éves érett feleségemet és egy 20 éves lányt kefélgetek egyszerre, hármasban.
9/13 anonim válasza:
normális szerintem, mi is szívesen bevennénk egy fiatal szép lányt.
Miért?
Mert én is és asszony is nagyon szívesen játszana egy ilyen lánnyal, sőt, asszony talán még szívesebben.
10/13 anonim válasza:
Én is voltam házaspárral és nagyon jó volt! Mindenképp próbáljátok ki. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!