Ha 4-5 hónapja nem sikerült még teherbeesnem, akkor valami bajom lehet? Mit tud ilyenkor tenni a nőgyógyász? Miért nem sikerült, teljesen normális 29 éves házaspár vagyunk?
Szia4
Tudom hogy nehéz, de türelem.
Nekünk is 3 hónap alatt jött össze, akkor egy örökkévalóságnak éreztem, most azt gondolom, szerencsések vagyunk, hogy ilyen gyorsan...
A férjem 31, én 30 éves vagyok, tehát közel hozzátok.
A mi korunkban 1 év próbálkozás után tekintik csak "Orvosi esetnek". Addigra meg valószínű boldog kismama leszel te is!
Sok sikert!
a peteérés nem minden!!!!Nézettesd meg a progeszteron szintedet, mert lehet, hogy van peteérésed, de nem elég erős, hogy a progeszteron szint magas léegyen. Így nehezebben esel teherbe, vagy teherbe eshetünk, de fennáll a vetélés veszélye. Ha rendben van a progeszteron szinted, akkor nyugi és türelem, a 4-5 hónap semmi szinte, teljesen normális, belefér, ennél nem szabad elkseredni, a psziché különben is rengeteget árthat, ha nem tudsz kikapcsolni, akkor nem fog összejönni. pl. Egy ismerősömnek be kellett ültetni, mert 2 évig nem jött össze a baba. megszülte az ikreket, gondtalanul és boldogan éltek nemi életet és most spontán 20 hetes terhes...........4 lombik után!!!!!!!!
Szóval a psziché az nagyon sokat számít. ne foglalkozz a babával, meglátod rögtön össze fog jönnni. Magad megnyugtatására, a progeszteront nézetesd meg. A ciklusod kb. 18, 21 és 24-ik napján vagy ha hosszabb, 20, 23, 26-ik napján kell vért venni és nézni a progeszteront, ösztrogént, prolaktint!
Sok sikert!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!