Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év házasság és 2 gyerek mellett normális ha kalandra vágyom?
Ti nem tudom mit csináltok együtt? De tényleg el sem tudom képzelni,34-éves fiatal pasi vagy....-az oké ha valaki flörtre vágyik,-de a csoportos szex azért más kategória.
Milyen érzelemgazdagság,vadság,intenzitás és kreativitás lehet egy olyan nőben aki mellett a párja erre vágyik?
Véletlen sem leszólni akarom a kedveseteket,de ez azért nem kéne,hogy így legyen,a fiatalabb kommentelőnél pláne....
Az újdonság varázsa,vagy még is mi?
Megváltozott a nejed teste szülés után?
Ne h(ü)lyéskedjetek már ,negyven körüli vagyok,de ha a párom hasonlóval állna elő vennék magamnak + fitness bérletet meg elmennék luxus prostikhoz intenzív kurzusra mit tudom én....
- A fiatalabbakat is én nézem meg-még a nőket is:) - pedig jó étvágyú és határozott párom van - még is az én "kentaur" fenekemet paskolgatja.
Egyértelműen ki vagy éhezve - egyél:)
#6-utolsó mondat második rész. -Ja ,úgy könnyű!
En ismerek egy pasit, 15 eve hazas, imádja a felségét es a kislányukat mégis teper ertem ezerrel :D Ki van ehezve a szexre egy fiatalabb novel, miközben nem akarja otthagyni a családját...
Szerintem nem olyan ritkaság ez..
# -Nem, hogy nem ritkaság hanem egész általános... -de nem kéne így lennie.
Amúgy utolsó nem véletlen te tepersz jobban a pénzes családos paliért? Mert ő aztán kap minden újjára fiatalabb nőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!