Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ennyi dősen ilyenre vágyni,17/f?
Sziasztok! A helyzet az, hogy így 17 évesen nem egy éjdzakás kalandokra vágyom, hanrm egy komoly párkapcsolatra, egy emberrel akit eljegyzek.
Nagyon fura dog tudom (nem kellenek a vicceskedõ antiházasságos dumák)
Volt egy 2 évig tartó párkapcsolatom egy lánnyal akivel szinte együtt nõttünk fel. Szerettem de õ engem nem szeretett viszont szerelmese. Úgyhogy 2 év után szakított velem. Ennek során teljesen elvesztettem az öbizalmamat, bdogságomat stb., szokásos nagy kamasz szívfájdalom. Ez augusztusban volt, most nagyjából rendebn vagxok. De azt tudom, hogy ha lesz következõ kapcsolatom, akkor azt akarom, hogy életre szóló legyen. Nem tudom, hogy miért. De somszor azon ábrándozom, hogy milyen jó lenne, ha lenne egy feleségem.
Ez így 17 évesen normális? Lehet, hogy amiatt van mert minden tesóm sokkal idõsebb és ez hat rám is? Ugyan olyan felnõtt akarok lenni? Vagy csak szimplán zakkant vagyok?
A válaszokat elõre is köszönöm!
Dehogy vagy zakkant. Éretebb, ragaszkodóbb vagy és ezekközül egyik sem negatív tulajdonság. Több ilyen fiú kéne...^^
(14/l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!