Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik országban lehet leginkább normális nőt találni?
Hmmmm ez erdekes. En is no vagyok. A huszas eveimben jarok es voltak es vannak udvarloim, sot volt egy 4eves kapcsolatom, aminek par honapja lett vege, de csak a tavolsag miatt.
De ez nagyon kulonos, mert en ugy valogatom meg a pasikat, hogyha gazdag, akkor mar el is van utasitva....
De ha te azt allitod, hogy minden no egyforma.... hat oke.... hiszek neked.... legyen ugy ahogy te mondod....
'ilyen gazdagabb országokban'
Ezt írtam. Pápua Új-Guinea meg Azerbajdzsán mióta gazdag ország?
'Amikor fogalmad sincs az ottani kultúráról, helyzetről, nyelvről'
Angolul mindenki tud. A nyugat európai meg a magyar kultúra között mi különbség van szerinted pl? Mellesleg off topic a válaszod.
Én pont az angol és amerikai nőket kerülném a helyedben. Ahol az embereknek pénze van ott ugyanúgy vannak olyan nők akik a pénzre mennek, hiszen ahhoz vannak hozzászokva.
Több országban is éltem már, bár én lány vagyok, de biztosíthatlak róla hogy buta, pénzéhes, hazug stb... emberek a világ minden táján élnek.
Amit tanácsolni tudok, hogy akivel randizol nem kötelező dolog megosztani vele hogy neked mennyi a kereseted. Nyilván nem kell titkolózni, de ezt normális keretek között meg lehet oldani hogy az ismerkedés elején ne a pénz legyen a téma. Ha nem tudják hogy van pénzed, akkor nem fognak a pénzre menni :D
'en ugy valogatom meg a pasikat, hogyha gazdag, akkor mar el is van utasitva'
Mert?
'De ha te azt allitod, hogy minden no egyforma.... hat oke'
Ki állította ezt?
'biztosíthatlak róla hogy buta, pénzéhes, hazug stb... emberek a világ minden táján élnek'
Ez egyértelmű csak nem mindegy milyen arányban. Én is éltem több országban is és nincs olyan sok mint itthon.
'Amit tanácsolni tudok, hogy akivel randizol nem kötelező dolog megosztani vele hogy neked mennyi a kereseted'
Nyilván nem osztom meg vele soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!