Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik országban lehet leginká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik országban lehet leginkább normális nőt találni?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok akik nem csak a pénzre mennek. 35 éves leszek a magán életem kb egy katasztrófa. Nem szoktam itt kérdéseket feltenni, de kezd nagyon elegem lenni. Rendben vagyok külsőre, jó munkahelyem van, van egy kis vállalkozásom is, de állandóan csak ilyen pénz hajhász ri***bancokat tudok össze szedni és már annyira ki vagyok ettől, hogy hihetetlen. Baromi frusztráló az, hogy az összes barátom, kollégám, ismerősöm sorba házasodnak meg, itt egy gyerek, ott egy gyerek, nekem meg semmi. Sose volt gondom a csajozással úgymond, se hosszabb, se rövidebb kapcsolat kialakítása nem esett nehezemre, kezdeményező típus is vagyok, de eddig szinte az összes úgy végződött, hogy annyira levágósan a pénzre hajtott a 'lány', hogy inkább otthagytam én... Vagy ritkább esetben ő engem, ha nem kapta meg amit akart. 35 évesen már szeretném megtalálni az 'igazit', de nagyon úgy érzem, hogy ez ebben az országban lehetetlen vállalkozás. Néha már úgy vagyok a dologgal, hogy inkább hozzá sem szólok az illető hölgyhöz aki megtetszik, mert feleslegesnek tartom az egészet. Undorítóak amit csinálnak meg ahogy csinálják, sunyik, hazugok, alattomosak. Ezek a magyar nők. És ne is gyertek a válaszokban, hogy de kivétel így meg úgy. Mert én is tudom, hogy van, de ahol 10000-ből egy kivétel van onnan én lehet, hogy inkább nem vagyok hajlandó választani... Ezért ara gondoltam, hogy érdemes lenen esetleg körülnézni nyugat európai országokban, ahol nem az van, hogy a lakosság 60%-a a létminimum alatt él, hátha egy fokkal jobb a helyzet. Esetleg USA-ban, Japánban, meg ilyen gazdagabb országokban. Bár már utána olvastam ennek a témának hasonló angol nyelvű kérdező meg párkapcsolati fórumokon is és az amerikai nőktől például kifejezetten óvva intett gyakorlatilag az összes kommentelő, pontosan ugyan olyan indokokkal amiket én is most itt felsoroltam a magyar nők kapcsán. Szóval nem tudom. Mondjuk egyszer még a húszas éveim végén volt egy relatíve hosszabb kapcsolatom egy német lánnyal, hát ég és föld a különbség egyrészt mentalitásban másrészt az egész élethez való hozzáállásukban, és láss csodát vele érdekes módon nem a pénz miatt lett vége. Arra lennék kíváncsi, hogy aki hasonló cipőben jár/járt és volt már bármilyen kapcsolatban is -a csak szex és más semmi típusú kapcsolaton kívül- a fent említett országokból nővel az leírná a véleményét, tapasztalatát erről a dologról. Hogy működik, milyen nemzetiségű a lány, hogy ismerkedtetek meg, meg bármi, tulajdonképpen minden érdekel.

2016. jún. 3. 19:33
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

'az amerikai vagy japán nagyvárosokban kb. minden ötödik-tizedik ember dollármilliomos'

Persze, minden második meg dollármilliárdos, nem? Voltál már amerikai nagyvárosban?

'Fordul a kocka ha külföldi nőre hajtasz. Te leszel a csóri magyar kitartott fiúcska...De meg is érdemled ezt rendesen'

Nem hinném.

2016. jún. 3. 20:54
 22/40 anonim ***** válasza:

[link]

kicsit sarkítottam, de attól még..

2016. jún. 3. 20:57
 23/40 anonim ***** válasza:

Én is óva intenélek az USA-beli és a japán nőktől is. A goldiggerek melegágya mindkettő. A japán nő meg dugni sem hajlandó, nem hogy dolgozni.

Ha nem vagy lusta utazni, mindenképp az orosz vidéken néznék körbe a helyedben. Ha tetszenek a keleti vonalak, akkor Korea, Kína lehet nyerő.

Ha viszont tényleg nyitott lányokat keresel szép, kevert vérvonallal, akkor D-Amerika bármelyik országa nyerő lehet.

Ha a közelben maradnál, akkor a lengyeleket ajánlom a figyelmedbe. Egyrészt nagyon-nagyon szépek, szebbek, mint a magyarok, másrészt nekik tényleg nem kell könyörögni egy kis szexért sem.

Ny-Európa egyrészt sznob(a magyar le van nézve, ha farok van a lába közt), másrészt ott a nők feltűnően nagy hányada teleszart zokni formájú sajnos. Északon még ennél is többen(ráadásul valami okból nagyon dívik az erőszakos feminizmus is).

2016. jún. 3. 21:19
 24/40 anonim ***** válasza:
Westeros
2016. jún. 3. 22:50
 25/40 Titusztitusz ***** válasza:
73%
Ha ITT, ebben az országban nem tudol "becsajozni", akkor nem fog menni a dolog más országban sem...Mivel ez esetben valszeg veled nem kerek valami, éshát ezt az állapotot a világ bármely országában megéreznék a nők rajtad...
2016. jún. 3. 22:55
 26/40 A kérdező kommentje:

'Sose volt gondom a csajozással úgymond, se hosszabb, se rövidebb kapcsolat kialakítása nem esett nehezemre, kezdeményező típus is vagyok'

Miről is beszélsz?

2016. jún. 3. 23:23
 27/40 anonim ***** válasza:
76%
Tehát a barátaid mind találtak maguknak megfelelő nőt, akit elvettek, jön a gyerek stb. magyarul még a te ismerőseid is, meg egy csomó más ismeretlen is talál normális nőket, csak neked nem megy, de biztos, hogy a nőkkel van a baj. Hát nem tudom.
2016. jún. 3. 23:27
 28/40 A kérdező kommentje:
Ha az összes a pénzre megy, akkor kivel van a baj szerinted? Velem?
2016. jún. 3. 23:31
 29/40 anonim ***** válasza:
Magyarorszagon
2016. jún. 4. 00:02
 30/40 anonim ***** válasza:
Egyébként minél szebb egy távol-keleti nő,valahogy annál rusnyább nyugati pasit szed össze,gondolom,hogy nem a pasas sármja miatt.Szóval Kínában,Vietnamban és Koreában is találnál golddiggereket. Északi országokat sem ajánlom,mert ott max. kalandra vagy jó,többre nem.Beszéltem nemrég egy svéd csávóval,aki pont ugyanerről panaszkodott a svéd csajokkal kapcsolatban,mint te és ő se csúnya,abszolút.Ha ki vagy békülve a szláv nyelvekkel,akkor esetleg bepróbálkozhatsz egy jobb módú lengyelnél,egy ugyanilyen lettnél vagy egy szintén ilyen litvánnál-a balti nyelvek majdhogynem szlávnak mondhatóak,ha valaki ebbe belekötne-.Az oroszok meg ukránok állítólag pont,hogy még számítóbbak a magyar nőknél,mert sokan sokkal rosszabb körülmények közül jönnek,ahol csak így lehet érvényesülni.Esetleg 1-2 balkáni országban próbálkozhatsz,ha mediterránpárti vagy.Svájcban is tök kedvesek és szépek a nők és még a szintén magyar ismerősömre is mind visszamosolygott.
2016. jún. 4. 00:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!