Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik országban/bolygón élnek azok a srácok, akik szerint minden normális nő foglalt?
Mindenki ezt hajtogatja állandóan , nők és férfiak is, "nincs normális nő, nincs normális férfi" vagy "minden nő minden férfi foglalt" vagy "hol ismerkedjek"
Az emberek egy része zárkózott, vagy elvették a kedvét az egésztől a negatív hatások, vagy hatalmasak az igények, vagy kötözködőek, vagy lusták, vagy géphez kötöttek és b**asznak kimozdulni, vagy vannak akiknek nincs egy barát se és úgy nehezebb, sok sok sok sok probléma van.
De a legtöbbet az Internet okozza ma már.
Amikor én elkezdtem ismerkedni, akkor max a suliban volt net, most meg már a 12 évesek kezében ott lóg az ájfon
Én meg egyet se tudok mondani az ismerősi körömből, aki minimum 3 hónapja egyedülálló lenne. Még azoknak is van udvarlója akik házasságban élnek évek óta!
Ennyit erről!
Akik ezt mondják évi 2 lánynál kezdeményeznek.
Érdekes módon én odamegyek személyesen vagy heti 10 ismeretlen lányhoz az utcán/buliban bárhol és max. 2-3 hét alatt mindig tudok szexet szerezni magamnak vagy ha a lány is alkalmas rá, akkor még több is lehet köztünk. Próbálkozni kell.
9-es azt én személy szerint pont nem tartom normális nőnek aki egy vadidegennel aki csakúgy leszólította kapásból lefekszik....valszeg aki neked összejön rendszeresen az a "nyavalygóknak" túl ócska nőcske
kérdező csak név nélkül jellememezd(részletesebben) ezt a tucatnyi normális nőt mert az én tapasztalataim alapján
(és most regény helyett inkább csak a külsőt veszem elő)ha 10 nőből 3 szép 4 elmegy és 3 ronda akkor is 8 legalább foglalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!