Szülők/nem szülők, ti mit csinálnátok, ha a tizenhat éves lányotok közölné, hogy egy harminc éves férfival van együtt?
Nem örülnék, de a tiltás csak olaj a tűzre.
Inkább megpróbálnék (látszólag) minél nyitottabban állni a kérdéshez, pont azért hogy ne kezdjen titkolózni, hanem beavasson.
Megtudjam, mit szeret benne, miért találja jobbnak, mint a többieket, hogy viselkedik vele... így esély adódhatna indirekt terelni.
OFF: miért gondolja sok szülő, hogy elrontott valamit, a nevelésben? 17-18 évesen nagyon nagyon odavoltam egy 36-37 éves pasiért. Semmit nem rontottak el a szüleim. Egyszerűen jól estek a bókjai, jó volt hogy nem oylan komolytalan mint a kortársaim, tudott nőként kezelni. Nagyon szerelmes lettem belé, (persze csak plátói volt) nem történt semmi a flörtön kívül. Egy tizenéves alakuló személyiségű kislánynak igen sokat jelent, ha valaki nőként kezeli. Szóval szülők, nem ti rontottátok el!!
Az hogy már 30vagyok és ránézek a mai 16évesekre és ugyanolyan éretlen kis kajlák akik keresik a nőiességüket, személyiségüket, eszembe juttatják önmagam. Csak rémisztő, hogy egy komoly férfi hogy tudna őrájuk másként nézni, mint hogy kislányok.. Szóval igen így visszagondolva, mentálisan nem egészséges az a pasi aki 30 évesen 16 éves kislányokra hajt.
Kérdésre is válaszolva: Tiltani nem tiltanám, hisz az csak titkolózáshoz vezet. Inkább próbálnám elfogadni és mindent nyíltan megbeszélni a lányommal, bizalmat kialakítani, hogy nyugodtan fordulhat hozzám bármivel, megértő lennék, hisz majdnem tudom mi zajlik ilyenkor benne.
Én biztos meg akarnám ismerni a férfit és komolyan elbeszélgetnék vele.
A fétfi részéről nem normális ez a dolog, a kislány érthetőbb mert nagyon fiatal és naiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!