Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezért menő a mai fiatalság,...

Ezért menő a mai fiatalság, ezt kell követni?

Figyelt kérdés

Cigiznek,piálnak orrba-szájba,drogoznak,lógnak, nagy bunyos gyerek,szexelt 13-15 éves korábban stb...

Én is 16 vagyok de én nem követtem ezt az életstílust. (Jó én is kipróbáltam már a cigit meg ha a társaságban isznak akor én is egy keveset de nem ugy hogy összehányom magam hanem cska módjával) de szűz vagyok még sose drogoztam és nem is akarom nem lógok, nem is vagyok búnyós .Röviden enyit rolam.Kérdésemböl arra szeretnék kilyukadni hogy régebben is ilyen votl a helyzet mint most és msot ez télleg jo hogy elismerjenek téged hogy te vagy valaki,mert én ugyérzem ugyna van sok barátom de oylan kissebbrendűnek tartom magam a többi nagy drogos senkiházitól. Nyugodtan irjanak azok is akik ehhez hasonló módon élnek kiváncsi vagyok az ö vélemyényükre.

2008. okt. 30. 11:40
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
83%

Miért jó az mindenkinek hogy szidtok miket agyba főbe?Szerintem nagyon kevés 13-14-15 éves van aki drogozik...Az én ismerettségi körömbe egyáltalán nincs.Énis ittam már és képzeljétek kitűnő tanuló vagyok nincs probléma velem de a szülők minnél jobban tiltanak annál jobban megyek és csinálom mindnekiben ezvan...anyukám nem ilyen ő elenged megbízik bennem és egylátalán nincs bennem akkora kényszer hogy ezt csináljam...és akkor most elgondolkodni kéne hogy akkor mi is a helyes ha megtiltod neki vagy ha engeded tökmind1 úgyis csinálni fogjuk mintha a mostani huszonévesek nagyrésze nem ezt csinálta volna kamaszkorában de ezt már rég elfelejtettétek nemde?

14/L

2009. nov. 7. 23:44
 22/25 anonim válasza:
100%

persze hogy voltak ilyenek,sőtt még külömbek is,csak akkor nem volt ennyire nyílt a világ, nem beszéltek róla,mindenáron titkolták.ennyi

egyébként meg szerintem jobb ha ilyenkor tombolja ki magát az ember minthogy 40 évesen hirtelen szakít mindennel,elhagyja a családját és akkor tombol...az már cikibb mint most 1-2 berúgás szerintem....

2010. jún. 10. 19:55
 23/25 anonim ***** válasza:
nem kell követni ezt a fajta viselkedési "rendszert" lehetsz te még party arc attól még hogy szűz vagy, nem drogozol és nem iszol stb. csak jófejnek kell lenned.
2010. aug. 6. 21:03
 24/25 Veky ***** válasza:

2009-11-07 23:44 hozzászólónak üzenném, hogy:

- Vajmi keveset tudsz az életről...

Én egy 19 éves fiú vagyok. Az lényegtelen, hogy bármelyiket is elkövettem-e valaha, de nagyon szerencsétlen vagyok kapcsolatilag. Mindig rossz partnert fogok ki. Utálom az alacsony erkölccsel rendelkező helyeket, de így is pont kifogom azokat, akik... De ez lényegtelen. A cikk megírása óta már a létező dolgokat - egy kivételével - talán már elkövette a kérdés feltevője.

Én most egy nálam 2-3 évvel fiatalabb lánynál próbálkoztam a legutóbb (hiszen a fiatalabbakban bíztam), de kiderült, hogy már vagy 1-2 éve elvesztette a szüzességét. Kérdem ÉN: Hol van itt az erkölcs? Annyi év alatt hova tűnt? Nem is folytatom vele a beszélgetés, hiszen nálam ez már veszett téma. Az, hogy én mit csinálok, az más. Lehet, hogy álszentnek tűnök, de nem vagyok az. Szilveszterkor is lepattintottam két majdnem már nőt(külön-külön), akiknek csak egy éjszakára kellettem volna. Tudom, hogy kihasználhattam volna őket, de én nem ilyen vagyok. Lehet, hogy az emberek 90% belement volna, de én nem. Lehet, hogy én vagyok a rossz és/vagy a hibás, de nem fogok változni.

Sokak szerint (5 éve mondták először nekem többen is), hogy túlságosan felnőttként viselkedek. Lehet, hogy én koránérő voltam, de én élvezem másképpen az életet, hiszen szórakozok (normális keretek között)...

Kitartást, és boldog éveket kívánok (ha egyeseknek már nem lehet az!)!

2011. jan. 2. 16:25
 25/25 anonim válasza:

Tisztelt kérdező!

Most körülbelül én állok így a kérdéshez mint te, én 17 vagyok és én se látom ennek értelmét, hogy ez a "menő" ha füvezik valaki, illet egyéb illegális dolgokat csinál stb... Esetemben én csak iszok havonta vagy kéthavonta 1-2szer, és ennyi, illetve próbálok normális lenni az élet legtöbb helyzetében, nem bunkó, segítőkész, azt látom, hogy emiatt nem nekem jó, sőt párszor emiatt kihasználnak. Én űgy látom saját tapasztalataim alapján, hogy aki felmegy szórakozni legalábbis az én környékemen az szinte 75-80%ban olyan emberekkel találkozik akik erősen ittasak illetve valamilyen más szer alatti befolyásoltság alatt állnak. Szóval mert ez van az olyan embereket is rákényszeríti az ivásra satöbbire akik nem akarnak, hisz ha ők nem csinálják akkor szinte már ők érzik rosszul magukat hohy ők "kitűnnek a tömegből" emiatt. És ez ahogy én is látom évről évre hamarbb következik be, a fiatalok körében, még én is észreveszem ezt aki 17vagyok, és nme tetszik... Nem tudom mi lesz itt belátható időn belül milyen alacsony életkori szintre redukálódik az a kor mikor a GYEREKEK isznak szívnak sexelnek stb...

Na már most ez mind szép és jó amit leírtam, de így 3 év távlatából kérdezném, hogy te a mai fejeddel mit gondolsz erről, illetve ma milyen vagy?

2012. jan. 2. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!