Kamaszlányok! Milyen parfümöket szerettek? Mik most a menő márkák?
Hát én még mindig nagyon oda vagyok a Naomi Campbell parfümökért. De jó illata van Avril új parfümjének is. A Christina Aguilera parfümök sem rosszak. Bár az előző kettő márka jobb szerintem. Aztán ott van még Halle Berry aki szintén nagyon jó illatokat ad el. Ha kicsit tehetősebb vagy akkor ajánlani tudom a Gucci, Chanel márkákat is. Egyébként meg szerintem egy sima ballagásra nem hiszem hogy olyan drága márkás parfümöt kéne venni. Senki nem fogja felismerni az illatáról hogy az éppen milyen márka. :P Szerintem egyébként vannak nagyon jók olcsón (pár 100ft-ért) is.
14/L
van egy nagyon finom vattacukros parfüm, kicsit erős, bőven elég belőle egy fújás --> pink sugar
avril parfümje.. az is finom. az egyáltalán nem erős, csak épp kellemes --> black star
van naomi campbellnek egy cat deluxe nevezetű parfümje. nekem az volt a kedvencem.. naominak nagyon jó parfümjei vannak.
Ha pedig a lány akinek vennél parfümöt szereti a vidám illatot, akkor ajánlom figyelmedbe Kylie Minogue Showtime nevezetű parfümjét.
www.illatfelho.hu ---> itt pedig sokkal nagyon tételben, sokkal olcsóbban tudod megvenni mint a legtöbb boltban, ráadásul kb 2-1,5 nap a kiszállítás :)
remélem tudtam segíteni.
szerintem arra figyelj, hogy kerüld a komoly illatokat. keresd inkább a vidám, friss, sportos vagy esetleg virágos kategóriát(bár a legutóbbit nem mindenki kedveli)
nekem a kedvencem a puma jamaica. sportos de mégis nőies:)
Nem beszólni de szeretnék, de én mindig is utáltam, ha valaki olyan parfümöt vesz meg nekem, amit még soha nem szimatoltam előtte és az ilyen esetek 99%-ában mellé is fog az illető. Lehet valaki szerint tök jó a vattacukros illat, hát én rosszul vagyok tőle. Az Avril-féle parfüm valóban nagyon jó, én mindkettőt szeretem, de ettől még egyáltalán nem biztos, hogy másnak tetszik. MOndok egy példád.
Barátnőmnek is nagyon jó parfümjei vannak, kellemes illatúak és illenek is hozzá, szeretem is az illatunk DE nem magamon.
Milyen lányról van szó?
Sportós,vidám vagy inkább komolyabb?
Milyen színeket szeret?
A pumák is nagyon jók, deluxe, meg tényleg van az a vattacukrós illatú is..playboyos rengeteg van.
Amúgy ha bemész a drogériába akkor ott lesznek olyan hozzáértő emberek akik segíteni fognak neked,mert ezt kitanulták.
Nálunk pl a müllerbe segítenek nagyon sokat.. :)
Nina ricci - nina
Calvin Klein - in 2 you
Pink sugar sensuel
B.U. heartbeat
Ezen kívül van még rengeteg, szerintem nagyon jó illatúak a Star nature "parfümök", csak elég kevés ideig érződik, de ez csak 900 ft körül van.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!