Egy 13-14 éves lánynál mi most a menő?
Magasszárú tornacípő-mindegy milyenmintás.
nyakláncok-karkötők.
körömlakk,smink,kedvenc énekese cdje
Egyén/pénztárca függő. Mobiltelefonnal nagyon nem lőhetsz mellé, hiszen van aki ma már okostelefonnal rendelkezik és közben netezik, zenét hallgat. Viszont a gagyi telefon nos, az lehet nem menő, még ha a beszélgetés és SMS az is.
MP3 lejátszó is van már 6-7ezertől, és ha nincs a telefonban menő, de akkor is ha benne van, hiszen már ékszer szintű.
Chat webkemera, headset is menő 4-8ezer Ft - már ha engedik a szülők neki.
Ruha,cipő, ékszer: fogd meg a kezét (ha engedi hihi :) ) és menjetek el egy boltba, plázába. Esetleg utalvány.
Bicikli,gördeszka, görkori vagy kiegészítője is menő meg a halálfejes fülhallgató.
Könyvből Harry Potter és az a vámpíros sorozat trendi per pillanat.
Nos én is 14 éves leszek pénteken.
Mondjuk engem ezek közül egyik sem köt le igazán.
Nem érdekelnek sem a halál fejes cuccok sem a körömlakkos cuccok.
Egyedül ami talán tetszik az a magasszárú tornacipő.
Szerintem kérdezd meg inkább mit szeretne
Én 15 vagyok, ezeknek biztosan örülnék:
-ha van egy magazin, amit rendszeresen vesz, fizess elö neki, így nem kell a zsebpénzét költeni rá!
-könyv, ha szeret olvasni. ha lányos, akkir ajánlom a Klikk, a Bad Girl sorozatokat. Kedvenceim még: Misztikus szerelem, Alkonyat sorozat, és most az Evermore címü könyvet olvasom, ez is nagyon jó. A neten mindegyikre rákereshetsz, miröl szól.
- ruhák, cipök: itt a legjobb, ha együtt mentek vásárolni, így biztosan nem lösz mellé! + beülhettek enni valahová utána
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!