Szerintetek menő hogy letolod a farmerodat hogy kilátszódjon a boxered?
Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 20:10
5/25 anonim válasza:
Én 10 éve is és most is kiröhögöm, ha valakinek kilátszik a boxere, és majd leesik róla a gatya. Röhejes kategória.
6/25 anonim válasza:
már nem, mert azok, akik ilyen laza gatyát hordtak, észre se vették, hogy séta közben lecsúszott és egyszerűen kiléptek belőle... tovább mentek és csak otthon vették észre xD xD
7/25 anonim válasza:
egy rakoncátlan kamasz apukája vagy anyukája tenne fel ilyen kérdést.
8/25 anonim válasza:
Hát...
Szerintem ezeknél a csőgatyás Fluor Tomi koppincs és "partyarc" srácok körében menő, de a rapp és underground irányzatot kedvelőknek az öltözködésükhöz tartozik.
9/25 anonim válasza:
Nem menő. Az ándörgránd repperek sem azért hordják, de ezt már leírta az előttem kommentelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!