Kedves tizenévesek! Miért jó/menő stb. az, ha valaki baromi béna képeket tesz fel magáról a facebookra?
Persze...irigy. Akkor te is gondolom lehetsz vagy 15 éves, és ilyen "profi" fotókat készítesz. :D
DE MIÉRT??? MI VISZ RÁ EMBEREKET HOGY ILYEN TRÉ KÉPEKET KÉSZÍTSENEK???
Ne röhögtess már...
Én azt bírom amikor valaki felrak magáról egy olyan képet amin úgy néz ki mint egy rib@nc (egy kiló smink, szűk mini ruha, fél melle kivan) + még púcsít, bambán néz és csücsőrít a szájával. Utána valaki odaírja hogy "jahj mijen cép wagy picíím <3 *.*" aztán aki felrakta a képet meg odaírja hogy "jahj dehogy wagyok céép! tök fúújj ez a pikcsör :$"
Na de akkor minek rak fel magáról olyan képet. -.-"
Nekem nincs fönt képem, de vannak ismerőseim akiknek nagyon jó kis profilképeik vannak. Olyan mind ha modelleket fotóznának. :) De azokat nem telóval a tükör előtt csinálják. Na én azokra vagyok féltékeny mert én abszolút nem vagyok fotogén. :P
:D
Az is jó amikor bevillan a vaku a tükörbe.
ÁÁÁÁ BORZALMAS...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!