Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kedves tizenévesek! Miért...

Kedves tizenévesek! Miért jó/menő stb. az, ha valaki baromi béna képeket tesz fel magáról a facebookra?

Figyelt kérdés
Pl. Amikor szemből fotózza magát 100 képen keresztül ( természetesen mind a 100-at fel is tölti). Nem veszi észre milyen béna. Na meg azok a k. vás nézések.
2011. júl. 8. 06:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%
Na erre én is kiváncsi vagyok.
2011. júl. 8. 09:04
 2/23 anonim ***** válasza:
79%
én is kiváncsi vagyok!!
2011. júl. 8. 09:05
 3/23 anonim ***** válasza:
38%
nekem bejönnek! van mire verni megyek is *fap* *fap* *fap*
2011. júl. 8. 12:38
 4/23 anonim ***** válasza:
26%
A kérdező meg szimplán irigy mert ő nem tud magáról "kurv@s nézéssel" csinálni egy képet, esetleg önbizalom hiányos és ha megdöglött a lovam dögö1jön meg a szomszédé is!
2011. júl. 8. 12:46
 5/23 A kérdező kommentje:

Persze...irigy. Akkor te is gondolom lehetsz vagy 15 éves, és ilyen "profi" fotókat készítesz. :D

DE MIÉRT??? MI VISZ RÁ EMBEREKET HOGY ILYEN TRÉ KÉPEKET KÉSZÍTSENEK???

Ne röhögtess már...

2011. júl. 8. 12:55
 6/23 anonim ***** válasza:
29%
mert ők szépek te meg csúnya vagy:D
2011. júl. 8. 13:03
 7/23 anonim ***** válasza:
87%

Én azt bírom amikor valaki felrak magáról egy olyan képet amin úgy néz ki mint egy rib@nc (egy kiló smink, szűk mini ruha, fél melle kivan) + még púcsít, bambán néz és csücsőrít a szájával. Utána valaki odaírja hogy "jahj mijen cép wagy picíím <3 *.*" aztán aki felrakta a képet meg odaírja hogy "jahj dehogy wagyok céép! tök fúújj ez a pikcsör :$"

Na de akkor minek rak fel magáról olyan képet. -.-"

Nekem nincs fönt képem, de vannak ismerőseim akiknek nagyon jó kis profilképeik vannak. Olyan mind ha modelleket fotóznának. :) De azokat nem telóval a tükör előtt csinálják. Na én azokra vagyok féltékeny mert én abszolút nem vagyok fotogén. :P

2011. júl. 8. 13:06
 8/23 anonim ***** válasza:
50%

hát ez onnan indult ki hogy vannak ezek a csajok akik csinálnak magukról jobb minőségű fotót.. és ezek jól néznek ki és ezt utánozzák:

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 8. 13:15
 9/23 anonim ***** válasza:
79%
ja igen és aláírják hogy "hülyecsúnya" van mikor be is jelölik magukat hogy "egy csúnya lány".. de ez olyan szánalmas.. 1. aki csúnyánaktartja magát az nem fényképezi magát, vagy nem így, és ők meg direkt aláírják h jöjjenek a kommentek hogy: jesszuss te hüylevagy nagyon szép vagy mit akarsz??! és akkor önelégült fejet vágnak otthon..-.-
2011. júl. 8. 13:17
 10/23 A kérdező kommentje:

:D

Az is jó amikor bevillan a vaku a tükörbe.

ÁÁÁÁ BORZALMAS...

2011. júl. 8. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!