Kedves tizenévesek! Miért jó/menő stb. az, ha valaki baromi béna képeket tesz fel magáról a facebookra?
Figyelt kérdés
Pl. Amikor szemből fotózza magát 100 képen keresztül ( természetesen mind a 100-at fel is tölti). Nem veszi észre milyen béna. Na meg azok a k. vás nézések.2011. júl. 8. 06:23
11/23 anonim válasza:
kérdezőnek milyen profilképe lehet fent? :)
12/23 anonim válasza:
Kedves 40%-os! :) Gondolom te is ilyen vagy. De ha téged ez nem zavar akkor az se zavarjon hogy minket zavar! ;) Gondolom neked a baráti köröd is ilyen...
14/23 A kérdező kommentje:
40% !
Nem tudom te milyen képeket nézegetnél pár év múlva szívesen. Lehet jót fogsz majd röhögni magadon.
Egyébként normális képem van fent. Már ha tudod milyen lehet az.
2011. júl. 8. 15:02
15/23 anonim válasza:
nekem a motorom képe van kint... szánalmasok vagytok...
16/23 anonim válasza:
Lehetséges. :) De az egy kicsit vigasztal hogy te sem vagy jobb. :D
17/23 A kérdező kommentje:
2011. júl. 8. 16:30
18/23 A kérdező kommentje:
Na jó, befejeztem. Nem süllyedek le a szintedre.
2011. júl. 8. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!