Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezért menő a mai fiatalság,...

Ezért menő a mai fiatalság, ezt kell követni?

Figyelt kérdés

Cigiznek,piálnak orrba-szájba,drogoznak,lógnak, nagy bunyos gyerek,szexelt 13-15 éves korábban stb...

Én is 16 vagyok de én nem követtem ezt az életstílust. (Jó én is kipróbáltam már a cigit meg ha a társaságban isznak akor én is egy keveset de nem ugy hogy összehányom magam hanem cska módjával) de szűz vagyok még sose drogoztam és nem is akarom nem lógok, nem is vagyok búnyós .Röviden enyit rolam.Kérdésemböl arra szeretnék kilyukadni hogy régebben is ilyen votl a helyzet mint most és msot ez télleg jo hogy elismerjenek téged hogy te vagy valaki,mert én ugyérzem ugyna van sok barátom de oylan kissebbrendűnek tartom magam a többi nagy drogos senkiházitól. Nyugodtan irjanak azok is akik ehhez hasonló módon élnek kiváncsi vagyok az ö vélemyényükre.

2008. okt. 30. 11:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%

Én is így gondolom, hogy sok fiatal azért csinálja amit csinál, mert nem foglalkoznak velük a szüleik eléggé. Vagy

egy válás miatt, vagy nagyon sokat dolgoznak és erejük nincs már a gyerekhez, vagy pedig a szülőknek rosszabb életük volt és a gyereküknek mindent meg akarnak adni és ebbe beletartozik a lazább kötél is ami nem mindig vezet jóra hosszútávon. Persze sokan előbb utóbb kinövik és rendes életre térnek vissza, de lesz aki nem tud onnan felkelni.

2008. nov. 10. 15:14
 12/25 anonim válasza:
78%
ez nem menőzés, ez olyan, mint hogy régebben mindenki klubokat alakított...
2008. nov. 18. 19:17
 13/25 anonim ***** válasza:
97%

Szia! Szerintem abuszolút nem baj, ha a szüleid szigorúan fognak. Persze annó gyerekként én is tragédiaként éltem meg, hogy korlátozva voltam. Most 23 évesen jövök rá arra, hogy mennyit köszönhetek a szüleimnek. Nem kallódtam el, lett 2 diplomám, sikeres vagyok abban amit csinálok. A pasikkal kapcsolatban is kiegyensúlyozott vagyok. É úgy veszem észre, hogy az 1990 után születettek kezdtek el abszolút 'elfajulni'(saját unokatesóm is). A szülök nagyon a 'modern' nevelést favorizálják, ne korlátozzuk a gyereket semmiben, büntetni pedig már lassan börtönnel fog járni. Mi is kaptunk egy két taslit mégis felnőttünk. Sajnos ez a modern nevelés juttatja a fiatalokat oda, hogy 15-16 évesen a lányok már abortuszra járnak, brahibol lopnak, piásan megerőszakolják őket és drogot vesznek az uzsonnapénzből; a 10 évese gyerek pedig még hajnali 2 kor dorbézol a fejem felett éjszaka. Nem azt mondom, hogy mi nem próbáltuk ki a cigit vagy nem buliztunk, de tudtunk gyerekként gyerkek lenni. Nem amiatt aggódtam, hogy jajj csak ne maradjak terhes, hanem a pad alatt IM-et olvastunk és a legnagyobb problémánk az volt, hogy ki a leghelyesebb énekes a Backstreet boysban. Hova lett a mai fiatalok gyerekkora?? Nem elég lenne a az élet igazi gondjaival akkor foglalkozni ha majd tényleg foglalkozni kell vele??

Lehet én vagyok begyöpösödve és nem értem a mai MODERN gyereknevelést??

2008. nov. 26. 09:34
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
az olyan dolog, hogy olyan életstílust kovetsz , amilyen neked tetszik.a látszat valóban az amirol te írsz ,de extrém dolgok voltak régebben is, csak akkor még nem verték nagy dobra és a média sem favorizálta ezt az életvitelt.az én fiam sem cigizik/23 éves/, mert neki az budos, inni is csak annyit iszik amennyi jól esik.pedig mi szabadon neveltuk még kuldtem is a "tobbi" kozé. elment egyszer -kétszer, csakhogy o is kilógott a sorból.egyszer jól kigúnyolták, egyszer pedig majdnem megverték.tobbet nem ment kozéjuk.néha azok a legnagyobb "janik" ezek kozott a menok kozott akiknek a családi háttér nem nagyon meno. azaz vagy iszákos, verekedos nemtorodom szulok, vagy a mindent megado, esetleg túlságosan szigorúak gyerekei és azt hiszik, minden úgy van, mint egy rossz alció filmben.nálunk a faluban is volt olyan, hogy két fiútestvért autóval uldoztek a csendorok, a szulok pedig kihozták oket a fogdából és a csendor volt a huje, mert lott a gyerekei után akik részegen száguldoztak az autóval és nem állottak meg neki.de nem lehet általánosítani, mert a fiamnak is voltak drogista osztálytársai azokkal pedig nem volt semmi baj, szívták a fuvet és kész, mosolyogtak maguknak. szóval ki-ki válassza ki , hogy melyik tetszik.csak mondjuk a média is "propagálhatna " egy kis nem annyira meno dolgokat is .
2008. dec. 2. 20:37
 15/25 anonim ***** válasza:
95%
Azért ellenrzik minden lépésed kedves Kérdez, mert féltenek. Lásd a múlt heti lány-gyilkosság. Amíg nekem nem volt gyerekem én is csodálkoztam ezen - az én szüleim is szerették tudni merre járok - mióta megvan (igaz csak 6 hónapos) néha már most aggódom, hogy mi lesz vele, ha majd kamaszodik netán feln. Mivela világ egyre rosszabb irányba megy el, bár igyekszem majd neki jó példát mutatni, bár tudjuk néha az sem elég...
2008. dec. 5. 09:36
 16/25 vav22 ***** válasza:
58%
Szia! Én 20 éves vagyok, soha nem cigiztem, ki sem próbáltam, aktívan sportoltam, még soha nem voltam részeg, és nem szégyenlem, SŐT! Kifejezettem büszke vagyok rá. Ittam már alkoholt, meg ezután is fogok, meg nagy ritkán voltam buliba, de azt sem 12-13 évesen és tényleg kevésszer. Ezért nem voltam menő csaj a suliba soha, de nem is érdekelt. Most van egy boldog párom vele élek együtt. Nyaranta rengeteget dolgozom, nem támaszkodom anyagilag a szüleimre és van életcélom. Még a volt osztálytársaim még mindig csak ott tartanak, hogy buli és buli és buli. Élvezni akarják az életet az utolsó percig, nem megkomolyodni, aztán majd 40 évesen szülik az első gyereket... (persze biztos van kivétel) Ne akarj más lenni, mint aki vagy, mert akkor nem leszel boldog! Legyél büszke rá, hogy te KÜLÖNB vagy náluk! :-)
2008. dec. 11. 01:19
 17/25 anonim ***** válasza:
61%

Azért mert ez jön a médiából. A kisgyerek pedig a tévén nő fel, mást sem lát, csak ezt meg a botrányokról elhíresült sztárokat, akik ideálokká válnak végül.

Több könyvet kellene olvasniuk és kevesebbet tévézni. Szerintem.

2009. márc. 7. 13:19
 18/25 anonim válasza:
21%
figy teso,én 15éves vok,és hát mostmár egyre inkáb ez megy,de ez kajak nemrosz élet ha benne lenél tudnád,cigi az jolesik,pia havonta 2szer 3szor bebaszunk,drog az nem,mer azt már az ien depresziosok csináják,bunyo az hogyne, vhogy ki kel harcolni a tiszteletet a téren és a kerületben is+ ki kel tudni álnod magadér,téren logás spanokkal az meg még inkáb alap;) enyih csumi,énis igy gondolkodom és nagyjábo inden ien gyerek akit leirtál hasonloan
2009. márc. 28. 21:46
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
CSÁ CSUMI CSÁ - "inteligencia nyet"
2009. márc. 29. 19:36
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól teszed, hogy nem csapódsz a tömeghez. Személy szerint engem hidegen hagy, mi a menő, vagy a divat. Csináld azt, amit szeretsz. Egyébként nem tudom, mi a menő a cigizésben, vagy a drogozásban. Én 23 éves vagyok és egyszer sem próbáltam ki a cigit, irritál a szaga, fogalmam sincs mi a jó benne...Nem is iszom, csak összejövetelekkor, akkor is csak egy kicsit. Egyszer voltam részeg, olyan 22 évesen. A drog meg nem érdekel.

Elég fura, hogy egyesek úgy próbálnak menők lenni, hogy leutánozzák a másikat. Nekem az sokkal értékesebb ember, aki egyén és nem érdekli mások mit gondolnak.

2009. aug. 3. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!