Ezért menő a mai fiatalság, ezt kell követni?
Cigiznek,piálnak orrba-szájba,drogoznak,lógnak, nagy bunyos gyerek,szexelt 13-15 éves korábban stb...
Én is 16 vagyok de én nem követtem ezt az életstílust. (Jó én is kipróbáltam már a cigit meg ha a társaságban isznak akor én is egy keveset de nem ugy hogy összehányom magam hanem cska módjával) de szűz vagyok még sose drogoztam és nem is akarom nem lógok, nem is vagyok búnyós .Röviden enyit rolam.Kérdésemböl arra szeretnék kilyukadni hogy régebben is ilyen votl a helyzet mint most és msot ez télleg jo hogy elismerjenek téged hogy te vagy valaki,mert én ugyérzem ugyna van sok barátom de oylan kissebbrendűnek tartom magam a többi nagy drogos senkiházitól. Nyugodtan irjanak azok is akik ehhez hasonló módon élnek kiváncsi vagyok az ö vélemyényükre.
Szia!
27 éves vagyok.( nő, most terhes).sajnos én kivettem a részem a dohányzásból elég korán.., de semmi egyebet nem próbáltam ki..ha megnyugtat a dolog, akkor igen 'régen' mondjuk 10-15 éve is volt ilyen a suliból emlékszem..voltak bandák,akik elvették a gyerekektől a menzajegyet ..a híres Gera Zoli focisbarátunk is a rosszéletűek közé tartozot( ezúton is gratulálok neki a változáshoz) egy suliba jártunk, rettegett tőle mindenki, mert folyton verekedett. Nem kemény drogokról volt szó amit én láttam inkább szipuztak a higítóval stb..
Voltak bélyegek , meg ijesztgetők.
Nem kell ezt a példát követni, én többnyire valamilyen sportedzésre jártam, ott kiéltem magamból az energiát.
Az hogy magadat kissebrendűnek tartod a drogosokhoz képest..hát nem kell ők a kisebbrendűek, agyban hibás emberek, akiknek valószínűleg a szüleik is rossz nevelést adtak, nem elég figyelem van otthon..stb..
Ne akarj olyan lenni, ha most menőnek is tűnne, majd később amikor felnőtt leszel teljesen és egyedül fogsz lakni , vagy a pároddal, majd becsülöd magad azért, hogy nem voltál olyan mint ők...inkább kövess valami hülye kis egészséges étkezésformát, vagy valamit,mert annyi mindenből lehet választani!
33 vagyok és két fiam van. Őszintén féltem őket milyen kamaszkoruk lesz. amikor én voltan tin jártunk diszkóba, buliztunk , mi is kipróbáltuk milyen alkohol inni, a cigit és ( bár az nekem valahogy kimaradt) Vezettem éjjel buli után az éjszakáéban úgy,hogy mellettem a kocsiban 3 részeg ült. Voltam sajna én is berúgva. Volt barátom aki drogozott. Rendes emberek lettünk. Nem volt viszont divat szexszelni kisgyerekként, vagyis mostanra ezek a dolgok valamiért korábban kezdődnek. Hiszen te is írod 12-13 évesen már ez is buli. Féltem a mai gyerekeket milyen felnőttek lesznek. A NEM BAJ,hogy nem követed őket. Ne érezd magad kevesebbnek. Majd néhány é v múlva látni fogod mennyivel több vagy, mert halhattál az eszedre. Te majd valami jól kereső emberke leszel boldog családdal, ők meg majd vagy munkanélküliek vagy luzerek.
S még annyit,hogy az én szüleim fiatal korában a tinik már sok esetben dolgoztak, ezért nem volt divat a buli. Volt lehetőség szórakozásra, de inkább az egyetemisták tudtak elmenni koncertekre, borozókba- kocsmákba. Azok akik vidéken nőttek fel kevésbé járhattak el szórakozni, mert a munka mellett vagy a suli mellett nem tudtak csak hétvégente. S az ő szüleik, vagyis az én nagyszüleim sokkal szigorúbban fogták őket és sokkal jobban csináltak azt amit mi gyereknevelésnek hívunk. Az tényleg az volt. Amit sok ami szülő csinál az inkább csak gyerek felügyelet.
Mivel téged nem vonzanak a balhék valószínűsítem a te szüleid is hasonlóan nevelhették,é s ezt a példát tették eléd. Lehet,hogy ők is kipróbáltak dolgokat, de talpán pont azért nem akarják,hogy kipróbáld te is,mert tudják milyen. s ezért már kiskorodtól megpróbáltak jó példát mutatni. Persze ez csak feltételezés remélem nem veszed zokon.
Köszönöm az eddigi válaszokat.Ha továbbra is van véleményetek ezzel kapcsolatban akkor azokat is szivesen elolvasom.
És örülök hogy oylanok is irtak akik barátaik vagy ö maguk hasonló képpen élték fiatal éveiket és kinötték ezt fajta stílust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!