Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszodik a fiam és azt nem...

Kamaszodik a fiam és azt nem értem miért kell festeni magát és miért kell lányosan kinézni? Ez a sikk?

Figyelt kérdés
Le vagyok döbbenve, hogy néznek ki a mostani kamaszok. Divat lett már az uniszexualitás és sokszor a divat a fiúkból lányokat csinál. Mikor lesz már vége? Egy normális fiúnak eszébe se jut szoknyát felvenni, mert azt lányok hordják, de most mégis ezt történt a fiammal. Lehet, hogy bosszantani akar vele? Na nehogy már szoknyában legyenek a fiúk! mit lehet ellene tenni?
2010. jún. 9. 15:01
1 2
 11/19 anonim válasza:
40%
EMO
2010. jún. 11. 12:26
 12/19 anonim ***** válasza:
15%
ez nem divat,ez baj.
2010. jún. 11. 14:28
 13/19 anonim válasza:
93%

Ez nem emo... az emok nem vesznek fel szoknyát, és a sminkjük is csak max fekete.

Enyhébb esetben csak lázad, durvább esetben transzszexuális. De mielőtt bepánikolsz, inkább próbálj meg olyan légkört kialakítani, ahol a gyerek úgy érzi, akármit elmondhat neked. Tom, h ez nehéz, de így könnyebben elmondja, akármi is legyen a baja. :) Ne erőltesd a dolgokat mert úgy csak ellenállást váltasz ki belőle.

És ne érezd magad rossz szülőnek ettől, mert az téged is nagyon frusztrál, ami nagyon nem tesz jót! :)

2010. jún. 12. 10:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Ez valami divathullám, én is sokat hallok ellányosodott fiúkról... Igazából én is fel lennék háborodva, ha a fiam lánynak öltözne, és sminket viselne. :D Sajnos erről beszélgetned kell vele, mert szerintem oké, hogy követi a divatot, de azért ne ennyire... :S

Vagy tényleg lehet abban is valami, hogy a konzervatívság ellen lázad(én is ilyen voltam, tudat alatt még ilyen is vagyok, hiába próbálok mostmár finomabban kinézni :D).

17L

2010. jún. 12. 15:10
 15/19 anonim ***** válasza:
37%

Sajnálom, hogy elkeserítelek, de én nem hallottam eddig ilyen divatról.

15/L

2010. jún. 13. 21:32
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

A fiad elmebeteg.

15/L

2010. jún. 23. 15:14
 17/19 anonim ***** válasza:

kedves szülö

lássa be hogy a "kicsi fia" kamaszodik és a csajozás nagymestere és igy akarja elvonni saját magáról a figyelmet hogy lányosan viselkedik (az én fiam ugyaezt csinálta )és sajnos 13évesen már nem volt SZÜZ és azért hordott szoknyát mert azt attól a lánytól kérte el aki neki volt az első

egy kedves anyuka

2010. júl. 6. 16:55
 18/19 anonim ***** válasza:

Én épp fordítva vagyok, öltönyben járok lány létemre, motorozok, autót vezetek, lovaglok, súlyzózom. Nagyon helyesnek és csinosnak mondanak.

Ha a fiadnak ez jól áll, sikere van vele, vagy önmagának így tetszik, szerintem hagyd rá. Persze szólhatsz neki, hogy örülnél, ha nem csinálná, vagy csak ha elmegy otthonról, de ne kiabálj vele, azzal csak azt éred el, hogy azt gondolja majd, nem érted meg.

Mondd neki, hogy büszke vagy rá, amiért okos/művelt/igényes, de hívd fel rá a figyelmét, hogy még jobb lenne, ha nadrágban járna.

Ja és ne ess kétségbe, szerintem abba fogja hagyni, vagy pedig a kedvedért nem fog otthon abban járni.

2010. júl. 19. 12:21
 19/19 anonim ***** válasza:
nah ez már durva....nehogy már egy fiu szoknyába járjon....vagy esetleg skót?? 16/L
2010. aug. 3. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!