Kamaszodik a fiam és azt nem értem miért kell festeni magát és miért kell lányosan kinézni? Ez a sikk?
Ez nem emo... az emok nem vesznek fel szoknyát, és a sminkjük is csak max fekete.
Enyhébb esetben csak lázad, durvább esetben transzszexuális. De mielőtt bepánikolsz, inkább próbálj meg olyan légkört kialakítani, ahol a gyerek úgy érzi, akármit elmondhat neked. Tom, h ez nehéz, de így könnyebben elmondja, akármi is legyen a baja. :) Ne erőltesd a dolgokat mert úgy csak ellenállást váltasz ki belőle.
És ne érezd magad rossz szülőnek ettől, mert az téged is nagyon frusztrál, ami nagyon nem tesz jót! :)
Ez valami divathullám, én is sokat hallok ellányosodott fiúkról... Igazából én is fel lennék háborodva, ha a fiam lánynak öltözne, és sminket viselne. :D Sajnos erről beszélgetned kell vele, mert szerintem oké, hogy követi a divatot, de azért ne ennyire... :S
Vagy tényleg lehet abban is valami, hogy a konzervatívság ellen lázad(én is ilyen voltam, tudat alatt még ilyen is vagyok, hiába próbálok mostmár finomabban kinézni :D).
17L
Sajnálom, hogy elkeserítelek, de én nem hallottam eddig ilyen divatról.
15/L
kedves szülö
lássa be hogy a "kicsi fia" kamaszodik és a csajozás nagymestere és igy akarja elvonni saját magáról a figyelmet hogy lányosan viselkedik (az én fiam ugyaezt csinálta )és sajnos 13évesen már nem volt SZÜZ és azért hordott szoknyát mert azt attól a lánytól kérte el aki neki volt az első
egy kedves anyuka
Én épp fordítva vagyok, öltönyben járok lány létemre, motorozok, autót vezetek, lovaglok, súlyzózom. Nagyon helyesnek és csinosnak mondanak.
Ha a fiadnak ez jól áll, sikere van vele, vagy önmagának így tetszik, szerintem hagyd rá. Persze szólhatsz neki, hogy örülnél, ha nem csinálná, vagy csak ha elmegy otthonról, de ne kiabálj vele, azzal csak azt éred el, hogy azt gondolja majd, nem érted meg.
Mondd neki, hogy büszke vagy rá, amiért okos/művelt/igényes, de hívd fel rá a figyelmét, hogy még jobb lenne, ha nadrágban járna.
Ja és ne ess kétségbe, szerintem abba fogja hagyni, vagy pedig a kedvedért nem fog otthon abban járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!